lauantai 25. heinäkuuta 2015

Se saattoi vahinko olla, eikä tapahdu uudelleen

Varoitan jo etukäteen, että tämä kirjoitus sisältää paljon pentua ylistäviä sanoja. Se on nimittäin ollut aika hemmetin hieno.

© Ella Lehtonen

Epiksissä käytiin tosiaan keskiviikkona. Käämiä vähän jännittää muiden koirien haukku, mutta palautuu kuitenkin todella nopeasti ja pystyy leikkimään sekä tekemään temppuja. Suorituksia katsottiin taas ihan hiljaa, ihmiset on edelleen superihania ja pihalla tehdyt odota-treenit toimivat häiriöstä huolimatta. Ihan ei kaikkea vielä kestetä, mutta iän huomioon ottaen aika hienosti toimii!

Torstaina tavattiin noin seitsemän kuukauden ikäinen urospentu ja kaksikolla synkkasikin todella hyvin! Käämi leikki todella nätisti, kun välillä sai omaa tilaa. Molemmat pennut rauhoittuivat tauolle todella nätisti ja pitäisi nyt käydä toistamiseenkin tapaamassa. Olisi todella hyvä juttu, jos kaksikko tulisi vielä myöhemminkin toimeen.

Perjantaina täytettiin se 10 viikkoa ja käytiin pienellä kurinpalautustuokiolla eli lenkillä Elvin kanssa. Palaute otettiin hyvin vastaan ja uskottiin, mitä sanottiin ;) Illalla pentu sitten hämmästyttikin ihan urakalla, sillä ilmeisesti pienet vihreät miehet on käyneet Käämille kuiskimassa elämänohjeita!

Lainaus Facebookista:
Ja Käämille on vissiin pienet vihreät miehet käyneet kuiskimassa elämänohjeita, sillä voi vitsi en voisi olla tyytyväisempi! Tänään on palaset loksahtaneet kiertojen osalta kohdalleen, pieni keepie osaa odottaa ja äsken lenkillä vaikka oli mitä mielenkiintoista, niin käsky "katso" sai ukon JOKA kerta kääntymään ja ottamaan kontaktia. Vaikka olikin loppumatkasta IHMINEN, jonka luokse olisi hirveästi tehnyt mieli. Ja loppuruuan kanssa tehtiin asennonvaihtoja ja täytyy todeta, että ukkosen takajalat eivät hievahtaneet kertaakaan:D Kotikin oli yksinolon aikana säilynyt koskemattomana!
Mutta osaa se kyllä olla rasittavakin ;)
Kierrot siis tosiaan toimivat aika hyvin, nyt yritetään vahvistaa vielä vasemmalta kiertoja ja sitten aletaan lisäämään jo mun etäisyyttä kierrettävään kohteeseen. Katsotaan, miten päättyy tämä juttu. Tehtiin äskenkin muutama ja hyvin toimi. Hirveällä innolla tekee, nyt pelottaa että pilaan koko pennun :D Odota-treenejä tehtiin tänäänkin ja hienosti toimi, samoin luoksetulot irtiollessa. Aamulla tavattiin myös lenkillä mies labradorin kanssa ja Käämi lopetti labbiksen luo höyryämisen katso-käskyllä sekä istu-käskyllä. Vau, vau ja vielä kerran VAU!

On meillä kyllä muutamia ei-niin-hyviäkin juttuja. Käämi on tänään ensimmäistä kertaa hypännyt keittiön tuolille, eli luultavasti sitä ei pidättele enää mikään. Koputan puuta ja toivon, että pentu kestää vielä kompostiaitojen takana... Aamuyöstä heräsin siihen, että pentu kakoo ja oksensikin vähän peukalon päätä suuremman kiven. En tiedä, missä välissä se on sellaisen imuroinut, mutta kiinnitetään taas enemmän huomiota asiaan. Kelpietuurilla voi käydä mitä vain.

1 kommentti:

  1. Ihana kun on tämmösiä bloggaajia, jotka osaa niin aidosti välittää sen fiiliksen tälle puolen ruutua :D Ihana kelpievaavi ja touhuissa paljon samaa, kuin Viikarillamme ;) Täällä ei olla oksennettu kiviä, mutta parsaa, luita ja raakaruokaa kyllä. Koska onhan huomattavasti fiksumpaa niellä nyrkin kokoinen jääpala, melkein tukehtua, oksentaa se ja syödä uudelleen. Kuin että pureskelisi rauhassa... :D

    VastaaPoista