lauantai 18. heinäkuuta 2015

Ylösalasin puussa riipun

Käämin kanssa ollaan taas keretty jo touhuta ties mitä.


Satamassa käytiin yksi päivä tekemässä kontaktiharjoituksia. Aika nopeasti pentu tajusikin jutun juonen ja alkoi kiinnittämään kaiken muun sijaan huomiota minuun. Lähdettiin uhkaavien pilvien alta sitten takaisin kotiin iltavilleihin ja takaisin nukkumaan.

Eilen mulle tuli töissä ollessa migreeni ja kotona odotti energiaa pursuava pentu, joten Veera tuli kelpiekaksikkonsa kanssa nopeasti pyörähtämään tässä ja Käämi sai mäyhätä siinä sillä välillä, kun omistajan pää oli haleta. Aluksi meni hyvin, sitten taisi tulla väsykiukku ja ei niin fiksua käytöstä, mutta tyyppi rauhoittui kyllä time-outille syliin.

Illemmalle oltiin sovittu toinenkin leikkituokio, nimittäin sisarusten kanssa. Ja nyt Käämi käyttäytyi ihan hyvin ilman mitään turhia kukkoiluja. Pennuilla oli hauskaa ja kerkesin jo toivoa, että saisin yhden yön nukutuksi kunnolla, mutta mitäpä vielä :D Seitsemältä eräs halusi ruokaa.

Tämä päivä alkoi kahdella, siis kahdella?!, eri migreenikohtauksella. Pentu taitaa kirjaimellisesti aiheuttaa migreenejä... Elvyin takaisin elävien kirjoihin ja lähdettiin viisikymppisille mökille. Käämi tapasi täällä sukulaiseni kääpiösnautseriuroksen, ja vähän kummeksutti ensin, mutta kyllä pojat intoutuivat leikkimäänkin :) Ja tuli asiallista kommenttia käppänän puolelta siitä asiasta, että juomakuppiin ei voi mennä samaan aikaan. Hyvä vaan.

Käämi joi myös ensimmäisen "humalan" ja tipahti sen jälkeen samoin tein järveen :D Tyyppi lipoi siiderilasin ulkopuolta ja seuraavassa sekunnissa oli tippunut laiturilta niin, että koko pentu oli ihan märkä. Voi että se näytti säälittävältä uitetulta pikkusaukolta :D

Käämi rauhoittui myös todella hienosti häkkiin nukkumaan mm. ruokailun ajaksi. Hyvä tyyppi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti