perjantai 18. joulukuuta 2015

Teet taas kaikkes sen eteen ja vaikka välillä vaikeeks se menee

Käytiin tekemässä hieman rallytokojuttuja kelpietreeneissä. Tokoahdistus on edelleen vahva ja menin ilmoittamaan Käämin tokokoulutukseen. Pitää varmaan ennen helmikuuta yrittää saada jotakin pohjaa tehtyä johonkin muuhunkin kuin sunnuntailöntystelyyn vierellä ja sivulletuloon, että kehtaa ylipäätään mihinkään mennä.

Rallytoko sentään on hauskaa ja kivaa, Käämi oli ihan pätevä. Vaikka vähän lähtikin kentältä pinkomaan treenikaverin perään... Tilanne oli kyllä aika vaikea, kun ei pääse moikkaamaan ja toinen vaan lähtee, mutta silti ärsyttää. Näitä korvattomuustilanteita on nyt kuitenkin hieman ollut, joten kelpie ei kohta pääse julkisille paikoille ollenkaan.

Meidän treenit venähti vähän ja käytiin vielä Donin ja Riskin kanssa rallattamassa metsässä. Kelpiellä oli ihan korvat ja se malttaa tulla sieltä käymään mun luona. Samaten tyyppi vei Veeran lapasen ja senkin malttoi käskystä jättää pois suusta. Outo otus. Paikoillaan se ei tosin vieläkään osaa olla yhteiskuvissa.

Käämin taidonnäyte takaakierrosta, omistajan ryhti?!

Ja suuren työn ja tuskan jälkeen saatu rakennekuva, joka ei vieläkään ole aivan täydellinen. Koiralta se näyttää, mutta en edes halua tietää mitä ensimmäisestä näyttelykerrasta tulee... Handleriksi anyone?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti