maanantai 22. helmikuuta 2016

Aina ei onnistu

Viime viikko oli omistajalle henkisesti aika raskas ja vaikka treeneissä käytiin, niin niistä ei mitään tullut kirjoitettua.

Käämi keksi alkuviikosta, että lattialistat on muuten supernam ja kerkesi kahteen otteeseen mun ollessa luennoilla niitä nakerrella. Huono tuuri jatkui, kun kelpie onnistui tönäisemään äitini yo-lahjaksi antaman Pentikin sydänkulhon lattialle. Listat vielä jaksoin, mutta tuo kirpaisi jo aika lailla.

Tänään nakertaminen on jatkunut sitten lipaston kanssa ja en kyllä ihan tiedä, mitä tehdä... Kompostiverkkojakaan kun ei enää jaksaisi.

Treeneissä käytiin tosiaan kaksi kertaa. Molemmilla kerroilla ihan kauhea, tiistaina ehkä vähän fiksumpi. Irtoaa ja kääntyy kyllä, mutta esimerkiksi kahden suorassa linjassa olleen hypyn suorittaminen oli vaan niin vaikeaa toisinaan, että usko meinasi loppua. Keinu sentään ei tuota enää kammoa, puomi taas on karmea mörkö ja iik tuon renkaan suorittaminen oli ihan hirveen jännää. Jatketaan tällä viikolla paremmalla onnella.

1 kommentti:

  1. Ei onnistu niin. Vilkku hajotti syksyllä vasta saamani Piilopaikka astiat... Sohvakaan ei harmittanut niin paljon mutta ne ihanat metsälautaset... Sniif.

    VastaaPoista