lauantai 14. lokakuuta 2017

Sateen jälkeen hiekkatiellä pilvilauttoja


Tämän viikon treenirata oli ottanut inspiraatiota MM-kisojen maksien agilityradasta. Me ei harmillisesti päästy yrittämään keppejä, mutta pituudelta lähtien päästiin menemään. Meidän treeneihin oli eksynyt Käämin kasvattaja, joten saatiin pitkästä aikaa rataa videoituna. Videot on nyt vähän väärinperin, sillä alku oli eri videolla.


Pituuden jälkeen oli tarkoitus tehdä Käämin kanssa saksalainen. Yllättävää kyllä, toisen hypyn takana ollut putki imaisi kelpien ensimmäisellä yrityksellä pariinkin kertaan. Käämi ei yleensä hakeudu ansaesteille, mutta tämä putkeen uppoaminen nyt kuitenkin vielä tällä hetkellä oli ihan positiivinen ongelma. Käämi saatiin putkelta pois, mutta muutaman kerran se ei suostunut hyppäämään hyppyä mua kohti. Kenties olin edessä, kenties oli kiire jatkamaan.

Muurin ohivienti meinasi myös imaista kelpien. Pitääkin nyt pitää mielessä näidenkin treenaaminen, että joskus voidaan mennäkin aivan toisaalle. Tuo toinenkin vinohyppy oli vähän Käämillä ajoittain lukitsematta, luultavasti mun hätäilyjä.

Perällä ollut putki onnistui joka kerta, puomin ylösmenokontaktillekin todistetusti osuu. Tätä olen välillä hieman pähkäillyt, mutta näyttäisi kuitenkin sovittavan askeleensa kontaktipinnalle. Jostakin syystä hiipi aavistuksen alasmenokontaktia, joka näkyy tuosta videoltakin.

Lopussa tuo ennen muuria ollut hyppy olikin sitten mulle jo rataantutustumisessa vähän vaikea. En oikein meinannut keksiä siihen mitään sopivaa. Neuvottiin kääntämään rintamasuuntaa ja sen jälkeen Käämin kaarros hieman pieneni, mutta kyllä se edelleen eksyi hieman väärään suuntaan. Putkeen irtoamisesta olen todella ylpeä, samoin tuosta sen jälkeisestä hypystä.

Okseriin en ollut tyytyväinen ollenkaan. Videolta ei näy, mutta pariin kertaan kelpien kaarrokset menivät keppien läpi. Ei hyvä, ei käänny. Takaaleikkaus oli ehkä väärä ohjauskuvio tähän, mutta en tiedä mitä muutakaan siihen olisi kokeillut.

Sellaiset treenit tällä viikolla! Ihan positiivinen fiilis jäi radalta, kun se kuitenkin sisälsi haastaviakin elementtejä.

Nyt olisi tulossa muutamat möllit ensi kuussa. Vähän polttelisi ja pitää yrittää muistaa ne vielä lähempänä ajankohtaa. Tänä vuonna kun ei virallisiin asti päästy, niin jospa edes nyt näihin,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti