sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Ensimmäiset 24 tuntia


Pentu on nyt saapunut taloon ja simahtanut hetkeksi, jotta saan hieman aikaa istua näytön ääressä ja naputella meidän ensimmäisestä vuorokaudesta :)

Meillä on mennyt suhteellisen hyvin. Kuuma kämppä ja uusi tilanne aiheutti vähän itkeskelyä eilen, mutta yö meni rauhallisesti vaikka kerkesin pelätä jo pahinta. Mentiin hieman liian aikaisin unten maille ja sain kahden ensimmäisen heräämisyrityksen "kitkettyä" pois, mutta neljän aikaan pentu oli peippoakin pirteämpi. Kuudelta simahdettiin uudestaan ja nukuttiin yhdeksään saakka hyvillä mielin :)

6 viikkoa

Tänään käytiin jo automatkailemassa vähän viileämmässä osoitteessa. Autossa jaksettiin kitistä menomatkalla puoliväliin asti, paluumatkalla hiljennyttiin jo nopeammin. Tavattiin myös yksi uusi koira ja voisin vaan kehua pentua :)

Yksinolohommiakin ollaan tehty jo hieman. Itseasiassa pentu reagoi enemmän siihen, että menen vessaan, kuin siihen, että menen ovesta ulos kokonaan. Kokeilin tehdä näitä muutaman aktiivisuuspiikin aikana, kun pentu tuhosi makupalaa tai leikki lelulla. Pääasiassa liikun kuitenkin pois siinä vaiheessa, kun pentu on uninen tai valmiiksi unten mailla. Ei luultavasti kuitenkaan saada seuraavaan työvuoroon mennessä yksinoloa siihen malliin, että naapurit eivät menetä mielenterveyttään.

6 viikkoa

Ja kuka hän nyt sitten on. Kutsumanimeltään Käämi. Tai Kärmes, jos ollaan hirveän hurjina.

4 kommenttia:

 1. Ää ihana kutsumanimi! ja siis mielettömän söpö koko penikka noin muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja nimestä tykkään itekin ihan hurjasti, ei oo montaa saman nimistä vastaan tullut :)

   Poista
 2. Ihan järkkysöpö toi viimenen kuva <3___<3

  VastaaPoista