tiistai 7. heinäkuuta 2015

Susta kasvaa vielä vahva peloton

Käämi on kotiutunut erinomaisesti!

Ollaan tavattu muutamia vieraita koiria ja Käämi menee reippaasti moikkaamaan. Pyritään nyt siihen, että tavataan semmoisia koiria, jotka suhtautuvat pentuihin nätisti. Käämi ei mene hampaat edellä kenenkään luokse :)

Eilen säikähdettiin ovesta tullutta miestä, kun pentu oli itsevarmasti menossa ovesta sisään  ja se yhtäkkiä aukesikin. Pentu oli myös hieman arkaillut erästä miestä aikaisemmin, joten kerkesin jo ajatella, että tyyppi pelkää miehiä. Mitä vielä, tavattiin eilen naapurin mies ja pentu meni ihan häntä tötteröllä paikalle. Sama homma tänään. Siispä älä kehittele korvien väliin ongelmia, joita ei ole, ohjaaja...

Oikeaa jännittämistä kuitenkin on vielä liikkuvia autoja kohtaan sekä pyöriä. Omassa autossa matkustaminen sujuu jo erinomaisesti. Ei olla ensimmäistä omalla autolla ajelua lukuunottamatta huudeltu kertaakaan, vaikka tänään lähdettiin liikkeelle suoraan unilta. Käämi nukahti uudestaan. Toivottavasti asia kestääkin tällaisena. Samoin kun reagoimattomuus ovisummeriin, ovikelloon ja herätyskelloon ;)

Huomenna on sitten paluu töihin ja toivon, että pentu ei hirveästi ulvoisi. Tällä hetkellä saan mennä ja tulla vapaasti, mutta en tiedä sitten pitemmästä ajasta. Pentua kuitenkin käydään päivällä katsomassa ja naapurin sanoin: ei se mitään haittaa, se on elämää :) Ei kuulemma ollut kuulunut mitään, vaikka pentu huutaakin välillä aika lujaa. En sitten seinänaapurin mielipiteestä tiedä ;)

Joten, meillä menee aika hyvin! Pentu on itsevarma uusissa tilanteissa, mutta muutamia jännityksiä vielä on. Pyritään nyt huomisesta lähtien käymään katselemassa ihmisten ilmoilla meininkiä kunnolla. Erilaisia ihmisiä pitäisi päästä tapaamaan, samoin ihmettelemään tarkemmin eri tavoin liikkuvia kohteita.

Pennussa ihaninta on, kun se oppii niin mahdottoman nopeasti. Maahanmeno ja istuminen sujuu jo aika hyvin, tosin maahanmenossa on vielä käsiapu mukana. Nyt opetellaan sitten odota -käskyä, irti -käskyä ja katso -käskyä :)

Molemmat pallukatkin löytyvät jo ilman suurempia etsiskelyjä! Toivottavasti myös jatkossa.

Ja eipä siitä yksin vielä mitään kuvia saa, pahoittelut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti