tiistai 14. heinäkuuta 2015

Jaksan kävellä ihan itse paitsi silloin kun väsyttää

Eilen käytin Mustissa ja Mirrissä sekä mökillä.Käämi painoi eilen tasan 4 kiloa, joten ehkä tästä ei jää ihan kääpiö :D Reissu meni erinomaisesti ja pentu nukkui Prisman parkkihallissa ihan tyytyväisesti. Sain Käämin vakuutuspaperitkin toimitettua.

Mökillä Käämi oli ihan kotonaan ja eiköhän se jo kuivasuppasi, kun äitini tyhjensi suppilaudan ilmasta... :D Ehkä ensi kesänä päästään suppaamaan jo yhdessä.

Käämissä käveli kaksi punkkia, toinen näistä tipahti säkkituoliin ja onneksi sain sen paskiaisen metsästettyä pois majailemasta. Tuo ensimmäinen punkki poimittiin tuosta 10 metrin päästä, hyi. Punkkipannan pitäisi alkaa pikkuhiljaa tehdä kunnon suojaa.Tänään meidät kutsuttiin isäni työpaikalle ja tyyppi meni ihan mutkattomasti, jälleen kerran, paikalle :) Ainoa vaan, että pentu oli aika kiukkupussi, kun ei ollut saanut nukkua aamupäiväunia. Ajettiin auto taas parkkihalliin ja käytiin nopeasti lounaalla, Käämi oli vetänyt sikeitä taas ihan mutkattomasti. Ja olipa hieno muuten parkkihallissa, kun odoteltiin, että iskä kävi hakemassa auton! Käämi teki istumisia eikä reagoinut autoihin, jipii!


Käytiin sitten vielä nopeasti satamassa, ja voi jee! Käämi käveli reippaasti ja tutkaili kaikenlaista. Kelpiellä tosin on intoa moikata kaikki, koska kaikki on kivoja! Koiria en päästänyt moikkaamaan hihnassa, muutamia ihmisiä tavattiin. Pyörät, lastenvaunut ja juoksijat ei enää jännitä niin paljoa :)

Vapaaseisotus lokkihoukutuksella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti