sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Mallioppimassa

Käytiin tänä viikonloppuna kahdessa tokokokeessa. Toinen näistä oli agilityhallilla ja Käämi tuli halliin niin kuin olisi ollut siellä aina. Tietysti tokokisat on temmoltaan rauhallisia ja hiljaisia, joten en muuta olettanutkaan. Tyyppi tarkasteli hyvin pätevästi suorituksia ja nukahti ykköspallille :D Ihmiset oli huuuuurjan ihania! Ja toiset koirat myös.

Käämies "makuupussissa" suojassa tuulelta

Tänään käytiin toisessa tokokokeessa ja nyt oltiin ulkona. Kylmä ja tuulinen sää oli vähän huono juttu, mutta taas hyvin fiksusti ja hiljaa hengailtiin. Leikittiin eilistä enemmän ja voi vitsi mikä vimma! Tyyppi nukahti autoon molemmilla matkoilla saman tien, vaikka lähdettiinkin kisapaikalle hyvin lentävällä lähdöllä. Sateen iskiessä otettiin suunta äitini luokse.

Ja pennusta löytyi ensimmäinen punkki! Yäk! Viritellään punkkipanta nyt tästä lähtien kaulaan. Käytiin lisäksi rannalla pikkulenkillä ja tyyppi loiskaisi rantaveteen äitini kutsuessa laiturilta tuosta noin vaan. Käämis vaan sanoi, että mikäs tää hihna on, olisin halunnut uimaan! Hauska pentu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti