lauantai 8. elokuuta 2015

Erikoisomistus mun spesiaalille

© Iida Kaijansinkko

Tänään oli touhupäivä!

Lähdettiin ekstemporetokoilemaan Mirkan ja Kurun kanssa. Tehtiin perusasentoja ja luoksetuloja. Käämi oli taas hyvin fiksu hengatessaan irti, vaikka olisikin halunnut mennä toisen luo, niin tuli aina pyynnöstä takaisin. Hieno eläin ja omistaja jälleen kerran ihan häkellyksissä :D

Pojat kävi myös uimassa! Tosin Käämi saatettiin kantaa veteen ja päästää uimaan rantaan. Ui todella hyvällä tekniikalla, siitä olen superiloinen :) Eiköhän siitä vielä vesipeto saada. Ainakin kovasti kiinnostaa nappailla aaltoja suuhun.

Käämillä ja Kurulla meni ajatukset hyvin yksiin ja pojilla oli hauskaa yhdessä. Majakka ja perävaunu ♥



Tavattiin sitten pikaunien jälkeen myös siskolikka Mooraa. Pennuilla oli keskenään hauskaa. Molemmilla ehkä hieman päivän touhut painoi pikkuhiljaa. Leikkivät kyllä todella kiltisti. Hienot pennut ja näkivätpä kakarat myös parit lampaat sekä kanoja!

Käämi oli, että mitäs ihmettä nää on ja ei oikein ymmärtänyt :D Meni kyllä rohkeasti katsomaan ja nuuskuttelemaan. Ja eipä juttu-ukko sanonut kummallekaan eläinlajille mitään, ihan hiljaa katsottiin. Tai sitten se ääni oli jäänyt sinne tokokentälle.

Kotipihassa eräs häkkilintu linnoittautui perimmäiseen nurkkaan sillä mielellä, että hän nukkuu nyt.
© Iida Kaijansinkko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti