sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Must tulee niin iso ku voi vaan kuvitella

Hyppytekniikkatreenit oli vuorossa tänään ja tehtiin muutama sarja sekä herättelyä siihen, että edessä voi olla kaksi rimaa. Käämi oli sekä fiksu että ääliö, joten kootut selitykset taas alta :D

1080p HD

Ensimmäisellä kierroksella kelpie rallatti iloisesti kaikkien paikalla olleiden ihmisten luokse. Häiriötreeni olisi ihan paikallaan, harmi kun ei ihan samanlaisia mahdollisuuksia ole. Tekikin myös ja yllätyin, että hoksasi namialustan niin nopeasti - ei olla aikoihin tehty eikä todellakaan millään hyppysuoralla. Yhden pätkän hidasteli, kun karkasi ja olin pyytämässä takaisinpäin. Hyppyjen välissä ymmärtääkseni 6 jalkaa. 

Toisella kierroksella venytettiin sitten yhtä väliä lopusta, 9 jalkaa jos oikein ymmärsin. Käämi alkoi jo tehdä mun kanssa ja taisi ainoastaan kerran rallitella jonkun muun luokse, jes! Ilmeisesti piti vähän aikaa miettiä, että mitä ollaan tultu tekemään. 

Kolmantena tehtiin tuota pikkuokseria. Karkasi ekan kokeilun, kahdella viimeisellä paransi jo huimasti. Ei rallattanut kenenkään luokse eli parantaa koko ajan tekemistään. Hyvä kelps!

Häkkikäyttäytyminen oli ajoittain ala-arvoista, kun ei malta olla hiljaa kun toinen tekee. Oli siellä hiljaisiakin pätkiä, mutta osaa myös kiljua. Pitää alkaa näitäkin jotenkin treenailla, ajatukset vähän tämän kanssa auki, kun ei päästy ensimmäiseen haettuun penturyhmään liian kokeneina. Yhteislenkiltä Käämi sitten saakin kaikki kiitokset ja ylistävät sanat, vaikka käytiin puolikurrassa muiden mukana. Kulki mun vierellä tai pienellä hihnatuntumalla ja häiriköi muita verrattaen vähän. Kyllä se pikkuhiljaa viisastuu, ehkä se 8 kuukautta tuo pientä helpotustakin sen teinipelleilyyn ;)

Ja mitattiinpa Käämi ihan virallisella mitalla. 50cm ainakin, luultavasti 50 ja 51 cm välillä. Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti