sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Unelmat on suurii, niiden eläminen tyyristä


Näyttelypäivä ohi ja ei kyllä hetkeen tee mieli lähteä mihinkään, ainakaan yksin. Päivään mahtui vähän huonompiakin juttuja, mutta onneksi Käämin kohdalla voin sanoa, että se oli mallikelpoinen kelpo.

Näyttelypaikalle saavuin jo 10 maita ja onneksi saavuin, koska häkkiä ei meinannut saada mihinkään... Leiriydyttiin sitten ihan muualle, kuin oman kehän laidalle, mutta onneksi kelpie hoiti sekä häkkiodottelun että kehänlaitahengailun superhienosti hiljaa ja ihmeemmin ryntäilemättä. Supertyyppi! Silmät loistaen se odotti, että annanko sille tehtäviä tehtäväksi. Kehän puolella Käämi ihan villiintyi ja hyppi vasten; "siistii!". Rakastan sitä ilmettä kelpien naamalla.


Arvostelun allekirjoitan täysin, vaikka vähän jäi harmittamaan ettei Käämi esittänyt parhainta mahdollista liikettään. Se liikkuu todella hienosti ja vetikin kasvattajaryhmän kunnialla, mutta olisi näemmä pitänyt vähän enemmän treenata sitä, että joku menee edessä. Damn! Käämi myös seisoi vähän turhan sinnepäin yksilöarvostelussa, kasvattajakehässä se pongaili mielikuvituskurreja ja oli superryhdikäs. Noo, treeniä vaan, jäi aika vähille ;)

KP:n puuttuminen tietty harmittaa myös, mutta kaikkea ei voi aina saada ja omistajan kooman perusteella ihan hyvä vaan, ettei voitettu rotua. Ihan hemmetin rankkaa näin yksin raahata kamat ja laittaa leiri pystyyn. Onneksi Veera oli edelleen paikalla ja sain kehästä vähän kuvamateriaalia, kiitos!

Jaana Hartus PEK2
"Eritt. lupaava runkoinen, pitkälinjainen tasap. rakentunut nuorukainen. Hyvä kaula, ilmeikäs varsin vahva pää, reilu stoppi, pyöreähköt silmät jotka voisivat olla tummemmat. Hyvät korvat, askelmittaa voisi olla aavistuksen enemmän, hyvä karva."

Lisäksi kasvattajaryhmä KAS1 KP ROP-KAS :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti