tiistai 26. tammikuuta 2016

Tääl on flowsta kii, enkä mä jousta siin

Tammikuu näyttää kuvina tältä ja tässä on myös sellaisia, joita en ollut aikaisemmin tänne laittanut näytille. Klikkaamalla aukeavat täysikokoisiksi :) Pientä kuvausmasennusta tosin havaittavissa, liekö sitten noiden kauniiden säiden katoaminen.

Viime viikko otettiin pientä iisiä ja eilen alkoikin sitten projekti noutokapula. Käämillä on ollut pieni ajatus siitä, että mitä kyseisen kapistuksen kanssa tehdään, mutta se hirveän herkästi kiikuttaa kapulan säkkituoliin ja alkaa imeskellä.

Sumppu tarjoaa kuun loppuun yhden noutokurssin ilmaiseksi, joten napattiin tästä koppi ja alettiin sen kanssa vaatimaan naksuttimella vähän toiselta kantilta lähestyen. Ja sehän alkoi jo toimia ja Käämi kiikuttelemaan kapulaa jopa mun eteen ihan muutamalla yrittämällä! Kai siellä jotkut vihreät miehet tekevät töitä, hirveästi ainakin ölinästä päätellen vähän ylikuumuu toisinaan. Saattaa kyllä vieläkin kiikutella kapulaa ihan muualle, mutta ei tarvitse kauaa odotella, että se tuodaan luo. Jipii, ehkä tämä tokohomma ei ookaan niin toivotonta ohjaajan kohdalla.

Ja heeii, tää oli sadas postaus! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti