sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Oudot ihmevoimat kiskoo mua sun puoleen

Tammikuu alkaa olla lopuillaan ja tällä hetkellä ulkona kyllä näyttää siltä, että siellä on pikemminkin maaliskuu kolkuttelemassa ovella.


Kevättä puoltaa myös se, että Käämillä pyörii tyttöjuttuja päässä hyvin paljon. Sillä on ihan korvat kyllä mukana menossa, jos toisia ei ole näköpiirissä, mutta voi vitsi kun pitää pysähtyä joka ikiseen kohtaan ja piipata...

Ostin Käämille Pompan ja täytyy sanoa, että kerrankin oli hyvä tuuri! Peten tarjous oli vienyt kaikki vähänkin kelpielle ajateltavissa olleet koot, mutta pongasin sitten eräältä koirakirpputorilta vain päälle sovitetun 55cm takin samaan hintaan, kuin Peteltä olisi ollut. Ja värikin oli vielä mukiinmenevä, tietty olisi sitä jotain muuta toivonut kun mustaa.


Hain takin lauantaina pakettiautomaatista ja onneksi tuo 55cm sattuu Käämille kuin nakutettu. Yksi asia siis ostoslistalta veks ja tässä on nyt kyllä takkia sitten pitkäksi aikaa. Tuo sininen Hurtta pitää laittaa varmaan myyntiin. Myyntiin voisi laittaa myös Käämin valjaat, sillä ne alkaa pikkuhiljaa olemaan vähän pienet. Toistaiseksi kuitenkin menee.

Tänään nähtiin peltolenkillä peura ehkä 300 metrin päästä. Oikeastaan en ole ihan varma, että tajusiko kelpie yhtään mitään koko asiasta. Peura katseli koko sen matkan, mitä käveltiin pellon viertä ja vasta sitten lähti itsekin jolkottelemaan metsään. Hienon näköinen eläin.

Ensi kuulle meillä on nyt vihdoin avain agilityhallille ja taidetaankin käydä perjantaina ensimmäistä kertaa treenaamassa, jee!

Joskus pelottaa oikeasti ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti