tiistai 9. helmikuuta 2016

Meil on oikeesti viel siistimpää ku milt se näyttää ulos

Wow.

Suunnattiin treenaamaan tänään, kun oli sopivasti iltapäivällä aikaa. Hallissa oli ihan mielettömän kiva ratapohja ja olenkin varannut perjantaille meille toisen ajan, hyvä tuuri siis!


Tehtiin sekä rataa että pikkukivaa tekniikkaa. Annoin Käämillä olla supermatalien rimojen, kun bumppereita ei olisi millään riittänyt jokaiselle hypylle. Käämi hoitaa, mitä nyt välillä näyttää vähän tulevan alas, mutta luultavasti johtuu ihan mun omista hölmöilyistä.

Aloitettiin mustilta ja jätin. Tein kolmosputkelle takaaleikkauksen ja Käämi sieti tämän kerta yrittämällä - kannatti siis tehdä viime viikolla. Jäin ihan tarkotuksella jo lähemmäksi okseria. Alussa jouduin käymään kerran näyttämässä kelpielle neloshypyn, mutta seuraavalla toistolla se löytyi sieltä jo ihan omin voimin. Tauolle.

Tauon jälkeen jatkettiin harmailla eli okserilta putkeen ja nyt jättäydyinkin putken lähettyviltä itse pois parin toiston jälkeen. Aluksi jättäydyin kolmoshypyn läheisyydestä pois ja kävin viemässä palkkalelun sinne, mutta pystyi pian jo olemaan itse kolmoshypyllä. Tauolle taas.

Videoin viimeisen pätkän eli valkoiset ja siis tää koira on ihan mieletön. Tehtiin ensimmäistä kertaa tuollaisia irtoamisia ja no problem, Käämi hoitaa. Palkkalelu tosin vei kelpien keskittymistä kokonaan pois, joten laitoin sen sitten taskuun ja palkka tuli ohjaajalta.

Lopuksi vielä ihan lyhyet välistävedot ja välistätyönnöt kummallekin puolelle mustan ykköshypyn ja sen oikealla puolella olevan hypyn kanssa. Pidettiin ihan superlyhyenä nämä harjoitukset ja lähdettiin hyvissä ajoin ennen neljän ruuhkaa jäähdyttelylenkin kautta kotia kohti.

Kyllä se välillä tulee esteistä ohi eli ihan kaikkea ei kuitenkaan vielä osata, mutta onnistuu kuitenkin kertakorjailulla niin ohjaajalla kuin koiralla. Lähtötilanteissa saan joskus olla tiukkana, tänäänkin tehtiin häiriölähtöjä, että kelpien kalloon menee ettei sieltä tulla luvatta.

Halliinmenofiiliskin on rauhoittunut, kun paikalla ei aina olekaan muita. Tauot ja muut odottelut hoidetaan fiksusti, kerran pöllöili omiaan ja sai palautteen asiasta hyvinkin nopeasti.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti