lauantai 6. helmikuuta 2016

En tiedä miltä maailma näyttää linnunradan takana

Treeneistä jäi kyllä ihan hyvä maku suuhun, vaikka videomateriaalista kävi ilmi, että ohjaaja ei tiedä pätkääkään mitä on tekemässä.


Tehtiin lähinnä hyppypyörittelyjä satunnaisilla välistävedoilla ja takaakierroilla. Kelpie kyllä tekee, joskus ajautuu vähän minne lie, mutta liekö ihmekään, kun ohjaaja huitoo mitä sattuu. Paria kohtaa tehtiin monta kertaa uudestaan, mutta saatiin lopulta homma haltuun ja toimimaan. Kääntyy oikein näppärästi <3.

Hyppypyörittelyjen jälkeen tehtiin muutamia takaaleikkauksia putkella ja hypyillä. Alkaa pikkuhiljaa sietämään enemmän mun liikettä putken suulla, joten jatketaan näillä harjoitteilla aina kun voidaan. Käämille oli palkkalelu jätetty putken toiseen päähän ja ei kertaakaan ottanut sitä luvatta. Vähän tietty harmittaa, että ei ole apukättä paikalla tai namiautomaattia, mutta tällä systeemillä nyt mennään toistaiseksi. Onneksi osaa kuunnella!

Käämi teki lisäksi oikein mainion paikkamakuun, kun kävelin ympäri hallia. Ihan vahingossa. Onneksi sillä löytyy malttia näissä tilanteissa, vaikka muulloin onkin vähän turhan ilmapallo. Isäni kävi torstaina hakemassa auton häkkiä varten ja ovisummerin kuultuaan kelpie sekosi aivan täysin. Se ei ole ikinä ennen huutanut, kiljunut, pyörinyt ja hyppinyt samalla tavalla... Onneksi rauhoittui kuitenkin nameihin ja teki mitä pyydettiin, mutta voi jestas ei nyt tällaista ongelmaa olisi ihan kaivattu. Ei sentään tee ilopissoja, se vielä puuttuisikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti