keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Parhaat asiat elämässä ei oo tavaroit

Lauantain kamerattomuuden kävin korvaamassa eilen ja voi vitsi, oon ihan rakastunut niin kuviin kuin itse paikkaan. Etenkin kaksi viimeistä kuvaa on ihan todella onnistuneita, vaikka tietysti niistäkin muutaman jutun toivoisin olevan toisin ;)

Täytyy käydä katsomassa Kuhasalo ja Pielisjärvi myös kesällä. Eksyttiin samaan paikkaan tänäänkin, mutta tarkoituksella ilman kameraa. Niin kaunista ja Käämi osasi käyttäytyä hiihtäjistä huolimatta. Todella hyvä lomaviikko!

 

13 kommenttia:

 1. Niin ne hyvät kelit tuli kun me lähdettii! :D

  VastaaPoista
 2. Niin ne hyvät kelit tuli kun me lähdettii! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja Lappeessa oo muuta ollukaan kun aurinkoa, täällä vähän on pitäny odotella välillä :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, se meni omaksi lemppariksi jo kamerasta tiirailessani :)

   Poista
 4. Oi vitsi, aivan ihania kuvia! Mulla on nyt kauhea kelpiekuume, en tiedä mistä se lähti mutta pelastusta ei näy:D Harmi vaan mulla ei pennun otto ole mahdollista moneen vuoteen.

  Ois muuten tosi kiva osata kuvata, niin kuin sä, mutta harjoittelua vielä kaipaa:D Harvoin tykkään kuvista, joissa koira on todella ''pimeä'' mutta näissä se on onnistunut ihan huippuhyvin, kun tausta on niin valoisa:)

  Hymy Hännässä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kelpiekuume on vaarallinen tauti ;)

   Mulla on vähän paha tapa talvella kuvata vastavaloon, kun yleensä tuntuu se aurinko olevan just sillä puolella, minkä haluaa taustaksi - ainakin jäällä.

   Poista
 5. Kaks viimestä kuvaa on ihania! Liketän :D

  VastaaPoista