maanantai 29. helmikuuta 2016

Mä osaan istuu hiljaa ja aloillaan, seurata muiden hälinää


Käämi täytti tässä kuussa tosiaan sen hurjat 9 kuukautta, joten kovaa vauhtia ollaan menossa toukokuuhun päin ja yksivuotissynttäreitä!

Rakennekuvaa en ole vielä kerennyt ottamaan, mutta tässä on muutama potretti viime viikolta. Käämi oli tässä vaiheessa jo superväsynyt Vilkun vierailusta, joten kerrankin kuvaaminen oli helppoa ja mukavaa. Kyllä se pikkuhiljaa alkaa valokuvaajan koiralta vaikuttamaan.Meidän Joensuu -visiitti on alkanu erinomaisesti ja Käämi saa kaikki kiitokset käyttäytymisestään.

Lauantaina käytiin katsomassa opiskelijoiden pilkkikisoja ja Käämi hengasi jäällä ison aikaa irti. Kerrankin sai olla ylpeä koirasta, joka ei ihan suuna päänä mennytkään kaikkien luokse ja muutenkin aina luvan kanssa. Kyllähän se hieman hyppi vasten, mutta kuunteli ja totteli. Onneksi oli Pomppa autossa, sillä pysähdyttyä olikin aika viileää... Nuotiolla Käämi oli jo sen verran väsynyt, että makasi kiltisti sylissä, mutta ei kuitenkaan malttanut käydä unten maille. Reipas kelpie, kyllä siitä hieno tulee!

Sunnuntaina jostakin kumman syystä kepo sai ideaksi pestä koiran ;) Kuulemma onnistui ihan ilman mitään ongelmia, kuivaaminen olikin sitten eri juttu. Harmi vaan, mulla ei ole koiralle kampaa täällä ja loppuviikosta pitäisi ottaa sitten rakennekuvaa, kun siirrytään taas vähän eri maisemiin... Pyllyn päällä on hieno hyppyri. Toivotaan, että tukkakelpie siliää ennen tätä tai kehitän jostakin kamman.


Väsyttääkö? Hieman kuin hidastetusta elokuvasta.
Video, jonka breezled (@breezled) julkaisi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti