lauantai 27. helmikuuta 2016

Vieraita maalta


Me saatiin torstai-iltana vieraita, nimittäin Jenny ja Vilkku tulivat vierailemaan meillä!

Kieltämättä vähän jännitti ensin laittaa kaksi tuntematonta ja suht samanikäistä koiraa keskenään, mutta tällä kaksikolla synkkasi jo heti alusta lähtien! Kyllä kelpie kelpien tunnistaa, vaikka ei olisikaan ihan täysin ;)

Torstaina käytiin hyvin lyhyellä metsälenkillä, kun polku ei jatkunutkaan ihan niin pitkälle. Molemmat olivat onneksi väsyneitä, joten sisälläriekkuminen oli onneksi aika vähäistä illalla. Yllätyin siitä, miten mutkattomasti Käämi otti toisen koiran kotiinsa. Se ei vahtinut ihmisiä eikä lelujaan, totteli käskyjä ja mikä parasta, ei ollut koko ajan häiriköimässä toista.


Perjantai-aamuna kaksikko herätti jo sitten ennen kellonsoittoa, mikä nyt olikin arvattavissa. Suunnattiin siitä sitten metsälenkille ja koirilla taisi olla aika hauskaa juosta keskenään sekä hyppiä lumipallojen perässä. Oltaisiin haluttu pitkälle suoralle, mutta metsästä tulikin yhtäkkiä irrallaan oleva kultainennoutaja, joten lähdettiin itse takaisinpäin.

Olin varannut Käämille treenivuoron, joten Käämi kävi hyvin pikaiset agilitytreenit tässä välissä. Tehtiin samoja juttuja, mitä tehtiin alkuviikostakin ja lisäksi uudenlaista pätkää, jossa kelpie sai irrota aika pitkälle putkeen. Eipä jäänyt mitään moitittavaa tästäkään osuudesta.


Treenien aikana sää oli muuttunut ihan mahdottomaksi, joten päätettiin suunnata syömään. Kuinka ollakaan, kun oltiin päästy istumaan pöytään, niin sää kirkastui ja aurinko tuli esiin. Ei olisi 10 minuuttia aikaisemmin uskonut, joten voitiin toteuttaa meidän alkuperäinen suunnitelma käydä valokuvaamassa linnoituksilla. Heitin Jennyn ja Vilkun junalle, ja suuntasin itse sitten kodin kautta takaisin tien päälle ja Joensuuhun.

Kiitos vierailusta ja eiköhän aleta suunnittelemaan uutta vierailua!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti