keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Se kyydis pysyy, joka kyytiin uskaltaa

Loma alkoi ja tämän johdosta aurinko tuli heti pikaiselle visiitille sekä kelpien treenit onnistui erinomaisesti!

Radan piirtäminen ei nyt ottanut onnistuakseen sitten millään, mutta tässä on nyt edes hieman havainnollistava kuva asiaan. Unohdin näemmä myös numerot, joten jouduin lisäämään ne jälkikäteen... Ei nyt ottanut toimiakseen ei.


Annoin Käämin irrota kakkosputkeen, joten pääsin ottamaan sitä kolmosen taakse itse vastaan. Ei ongelmaa, kelpie kyllä löytää putket tuosta noin vaan. Nelosella Käämillä oli hurjasti asiaa, kun tuli kiire mun perään. Pyörähti nätisti kiertämään siivekkeen, mun semiepämääräisestä persjätöstä huolimatta. Taisi ehkä kerran hypätä takaisin päin nelosen.

Pätkäistiin vitoshypylle ja otettiin vähän vauhtia esteiden välistä. Vitoselta putkeen irtoamisen kanssa ei mitään ongelmaa. Kasille tein takaaleikkauksen, kelpie jatkaa jyrän lailla ysiputkeen. Jotkut kuviot siis toimii ihan näppärästi.

Puomin kanssa edettiin jo puoleen väliin lankkua. Istuin itse lankulla ja syöttelin Käämille nameja aina, kun se rohkeni tulemaan neljällä jalalla lankun päälle. Eiköhän se puomikammokin joskus häviä, en halua edes tietää, millainen mörkö A on. On vissiin korkeanpaikankammo pienellä kelpiellä.

Perjantaina käydään treenaamassa sitten viimeistä kertaa tässä kuussa ja taidetaan pitää parin viikon agilitytaukoa. Mulla on niin hirveän kiire, ettei kuukausikortin ottamisessa ensi kuulle ole mitään järkeä, joten yritetään päästä sitten iltaryhmiin.

Olisi tullut videotakin, mutta puhelimen muistikortti otti ja kuoli ihan yhtäkkiä. Harmi, Käämi oli superhieno!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti