perjantai 27. toukokuuta 2016

Mä rakastan kesämeininkejä


Arkielämä jatkuu samalla kaavalla ja siihen kuuluu metsälenkit, lyhyet jälkitreenit lenkkien yhteydessä sekä veteenrohkaisemista. Tänään käytiin tapaamassa Elviä ja tutustumassa vähän uusiin lenkkipolkuihin. Samalla Käämi sai uimakouluoppeja, ja hyvää vauhtia ollaan menossa siihen, että tyyppiä ei saa kohta järvestä pois.

Käämin tekniikka tosin oli hyppiä kenguruloikkia, kun tassut eivät enää yllä pohjaan. Toinen vaihtoehto oli leikkiä virtahepoa, ja sukeltaa niin että vain korvien käret jäivät pinnalle. Olisi pitänyt ottaa videota, vähän tuntuu siltä, ettei enää kovin montaa kertaa tee näin. Ilmeisesti ei siis ihan hoksaa, mitä pitäisi tehdä kun pohjaan ei enää ylläkään. Lähdetään pelastusliivikaupoille, jospa ne toisivat vähän itsevarmuutta. Toisaalta, jos Käämi viilentyy tälläkin tekniikalla, niin saa läiskyttää rantavedessäkin.

Omistaja on onnellinen, vaikka kolikolla on myös kääntöpuolensa. Onpahan kuitenkin kesäkuumalle viilentymiskeino taattu, ensi viikolla helteet nimittäin näyttäisivät tulevan takaisin.

Meidät haastettiin Facebookin puolella ottamaan kuvia 7 päivän ajan. Näistä mainittavaa ehkä se, että löydettiin yhden lenkin varrelta eteenmenotreeneihin sopivat hyppyesteet ulkokuntosalilta. Ei sattunut lelua mukaan, mutta Käämi hoitaa! Teki todella hyvin neljän hyppyesteen sarjan niin, että mun ei tarvinnut lisätä omaa liikettä kuin hieman vasemmalla puolella. Saatetaan käydä nyt muistelemassa agilityjuttuja siellä useamminkin. Noiden hyppyesteiden rima oli aika paksu puurima, mutta se onneksi irtoaa, jos koira kolauttaa itsensä. Käämillä tosin ei tätä ongelmaa ole ollut. Siinä sai myös korkeutta säädettyä, mutta pidetään siinä 30cm paikkeilla.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti