keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Mä meen edeltä


Käämillä on ollut erittäin sosiaalinen alkuviikko!

Tavattiin maanantaina Riskiä ja Donia metsälenkin merkeissä. Tuo pimeys on kyllä vihoviimeinen asia, mistä itse pidän, mutta onneksi Orbiloc paljastaa koiran olinpaikan. Pitäisi hankkia itselle kunnollinen otsalamppu tällaisille reissuille. Kelpiekolmikkoa pimeys ei kuitenkaan haitannut, ja Doni sekä Käämi painoivat etunenässä menemään. Mukavaa huomata, että Käämi tulee luokse aikaisempaa paremmin ja varmemmin eikä sille oikeastaan kertaakaan tarvinnut kunnolla asiasta suuttua. Kesällä kun oli vähän sitä ongelmaa, että Käämi ei meinannut antaa mulle kiinni, vaikka kaksi muuta olisivatkin jo piuhassa. Paranee vanhetessaan!

Samaisella lenkillä sain todeta, että vanhoilla Hurtan Active -valjailla saa heittää vesilintua. Meillä on siis ne metallilenkilliset vanhanmalliset, jotka onneksi olen ostanut käytettynä. Löystyy erittäin paljon, jopa niin paljon, että jalka pääsee livahtamaan hihnojen väärälle puolelle. Pitäisi keksiä ratkaisu tähän tai ostaa kokonaan uudet valjaat. Hivenen kyllä hukassa, että mitkähän mahtaisi olla hyvät. Valjassuosituksia?

Tänään, Käämin telottua aamulenkillä omistajan polven, käytiin Elvin kanssa erittäin sumuisella sekä hidastempoisella metsälenkillä. Käämi on aina ollut Elviä kohtaan erittäin kohtelias, vaikka toisin olisi voinut jossakin teinikelpievaiheessa olettaa. Saivat toteuttaa itseään ja taasen erittäin mukavia luoksetuloja. Jopa niin mukavia, että selän takaa yllättämään päässyt mies jätettiin täysin rauhaan, mikä olisi puoli vuotta sitten ollut ihan mahdottoman ylitsepääsemätöntä ihmisrakkaalle kelpielle. Aika loistava! Polvikin onneksi kesti matkassa ja on nyt illan aikana alkanut myös liikkumaan. Hiekoitushiekka on kyllä ihan vihoviimeinen paljaalla asfaltilla, polven lisäksi rikki meni myös farkut.

Illan aktiviteettina Käämi on jatkanut agilityn lähtöasennon opettelua sisätiloissa ja seuraava vaihe onkin sen siirtäminen ulos. Sisällä olen saanut lisättyä jo liikehäiriötä omalla liikkeellä, mutta ulos ei toistaiseksi oteta häiriötreenejä mukaan. Pikkuhiljaa rakennellaan tästä pomminvarmaa. Itsenäisyyspäivänä olisi putkiralli, mutta luultavasti ei ole vielä siinä vaiheessa valmis siirrettäväksi kisatilanteeseen. Pitänee myös miettiä, lähdetäänkö näihin geimeihin ollenkaan.

1 kommentti:

  1. Ihana kuva riemukkaista kelpieistä! Ja tää marraskuun pimeys on todellakin masentavaa :(

    VastaaPoista