perjantai 11. marraskuuta 2016

Sun sydän on pelkkää kultaa


Aikamoinen taikatalvi!

Käämi on elementissään suihkiessaan hangessa pakkaslumi pöllyten. Kelpien riemu on tarttunut hieman itseenkin ja voi olla, että oon pikkuhiljaa pehmenemässä. Ainakin, jos pakkanen pysyy maltillisissa lukemissa, aurinko paistaisi ja pääsisi järven jäälle. Jääkelejä siis odotellessa!

Käämin kanssa ollaan keskitytty sisäaktiviteetteihin. Ollaan tehty rallytokon alokasluokan kyltit muutaman kerran läpi ja hieman olisi houkuttanut laittaa se 3.12. jo kisoihinkin, mutta taidetaan odotella kuitenkin vuodenvaihdetta. Tekee todella hyvin ja varmasti selvittäisi alokasluokan jo nyt, mutta pitäisi päästä treenaamaan hallille ensin. Kylmiltään saattaisi vetää aika kovat kierrokset.

Käämi on tiistaina 1,5 vuotta! Ihan hurjaa, että se on agilityssäkin jo kisaiän korvilla. Varovaisesti olen kurkkailut jo lähialueen kisoja loppukevääksi, mutta pitää nyt tuumata. Siellä on kesken maxirengas, maxipituuden vahvistaminen, ne kepit ja aloitusta vaille kokonaan a-este. Agilityä varten ollaan treenattu lähtöasentoa ahkerasti sekä pikkuisen irtoamista kierrettävien objektien avulla. Hyvältä näyttää ja löytää kierrot pitkältäkin matkalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti