sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Ne kysyy mikä hymyilyttää


Muutama messutuliainen Koiramessuilta, jotka voisi aivan hyvin olla jakamattakin. Tuo keltainen kirjanen tuossa kuitenkin toi aika veikeän fiiliksen, niin jaetaan nyt tännekin!

Erityisen innoissani olen tuosta agilityn kisakirjasta, vaikka sen ensimmäiset varsinaiset merkinnät tulevatkin vasta kuukausien päästä. Ke-Hu Atomia olen himoinnut vuoden päivät agilityn kisaleluksi, joten sellainen Käämin joululahjapakettiin. Onneksi saatiin oikean värisenä. Näyttelykansio pitämään rekkarit ja eu-passi samassa paikassa, kun ne tuppaa vähän löytymään välillä ties sun mistä.

Naturis Fresh Meat unohtui täysin tuliaisista, mutta haetaan sitten ensi vuoden puolella jostakin muualta.

Joulukuu on nyt meidän osalta ollut kyllä erittäin hiljainen. Käämin kanssa touhutaan edelleen samoja puuhia, mistä marraskuussa olen kirjoitellutkin; metsälenkkejä ja sisätreenailuja. Ensi vuoden suunnitelmia on varovaisesti myös alettu miettiä ja siellä saattaakin siintää ulkomaan näyttelyreissu(ja) Käämin täytettyä kaksi. Tavoitteita olen kirjoitellut ja ne on pientä viilausta vaille julkaisuvalmiit, mutta jos vähän vielä maltettaisiin niiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti