maanantai 9. tammikuuta 2017

Valovoima


Joululomalta on palailtu tänään arkeen ja meidän osalta pyhät menivät erinomaisesti!

Jouluaattona käytiin pelloilla lenkillä ja erään pellon reunasta muutaman metrin päästä meistä lähti noin viisi peuraa. Yksi siirtyi hetkeksi meidän eteen polulle seisomaan, mutta en kerennyt kaivaa puhelinta taskusta kun tuli kiire ottaa kelpie kiinni. Käämi onneksi jäi paikoilleen ihmetyksestä ja peurojen mentyä menojaan jatkoi lenkkiä irti ilman mitään sen kummempia reaktioita. Fiksu!

Uusi vuosi otettiin vastaan kotosalla ja jatkettiin samaa linjaa kuin vuosi aikaisemminkin. Raketit ei hirveästi tätä tyyppiä hetkauta, mutta varmuuden vuoksi pysyteltiin puolenyön korvilla sisätiloissa. Vuoden viimeisestä päivästä tosin tuli hieman odotettua kalliimpi, kun pääsin akkukaupoille auton simahdettua kolmannen kerran. Toivottavasti jatkossa päästään kulkemaan sinne minne pitääkin ilman ongelmia.

Vuoden vaihteen jälkeen suunnattiin Joensuuhun muutamaksi päiväksi, mutta sitä ennen käytiin jäällä! Tätä on odotettu kauan ja ollaan kelpien kanssa ihan fiiliksissä. Matkaa jäälle on enää noin 500 metriä, joten tullaan tänä talvena kiertelemään ympäriinsä Saimaata. Onneksi on lyhyet luennot.

Harrastusjuttuja ollaan itseasiassa tehty, tällä kertaa yllätyksellisesti tokon osalta. Seuruun kohdalla olen ikuisuuden sanonut, että sille pitäisi tehdä jotain. No, nyt ollaan tehty! Tuntuu todella hyvältä ja Käämin naama oikein loistaa treenien jälkeen. Perusasennot on nopeutuneet ja napakoituneet, joskus tosin ajautuu vinoon. Ei saisi tietysti sotkea, mutta seisomista ollaan haettu seuraamisen kautta ja jää sijoilleen tosi napakasti. Malttaa seistä tosi hyvin!

Tässä pohdin kevään kisakalenteria ja ensimmäinen suunnitelma onkin jo muotoutunut. Rallytokokalenteriakin on varovaisesti hieman vilkaistu ja agilityn osalta pohdiskellaan tulevaisuuden treenipaikkaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti