torstai 19. tammikuuta 2017

Helppo ratkaisu piinaavaan pulmaan


Kaipaan niin viime talven jääkelejä.

Ollaan uhmattu kelpietuuria ja käyty päivittäin liukkaudesta huolimatta. Käämi on onneksi ymmärtänyt hillitä hieman kaasujalkaa ja taittaa lenkit ravaten, mutta selkeästi siitä näkee, että haluaisi välillä päästää höyryjä oikein kunnolla. Liukkaus hirvittää sekä koiran että itseni puolesta, mutta uskaltaudutaan sinne silti niin kauan, kun mukana ei ole muita koiria.

Siinä missä eilen oli sumua, niin tänään aurinkokin kävi tekemässä muistutuksen olemassaolostaan. Paistaa se aurinko risukasaankin, sillä ollaan tässä kuluvalla viikolla saatu pyöriä pyörimään oikein kunnolla!


Viime vuonnahan tein sen päätöksen, että haen tälle keväälle ryhmäpaikkaa. Harmikseni meidän vanha treenihalli on lopettamassa nykyisellä omistuksellaan ja jatkosta ei ole vielä tullut mitään varmuutta. Eteen tulikin siis äkkiä tilanne, että treeniryhmä pitäisi löytää toisaalta. Ei ihan ongelmattomin juttu, sillä halusin sen ryhmäpaikan. Paikkakunnalla olevista mahdollisuuksista molemmissa oli omat plussansa ja miinuksensa, mutta tällä hetkellä mahdollisuuksia on tarjottimella onneksi useampi. Tällä hetkellä on suuret todennäköisyydet sille, että blogiin alkaa pikkuhiljaa tulla enemmän sisältöä, nimittäin huhtikuusta eteenpäin saatetaan omistaa ryhmäpaikka.

Treenikuviot loppuen lopuksi menevätkin niin, kuin olin ne etukäteen ajatellut. Palataan joko ensi kuussa tai maaliskuussa treenaamaan itseksemme keskeneräisten esteiden parissa. Ennen kisakentille pääsyä hiotaan taitoja valvovan silmän alla. Ihan huippua!

Toiset pyörät rullaavatkin sitten vähän tylsemmissä jutuissa blogin kannalta, nimittäin liittyen omiin opintoihini. Valmistun tänä vuonna ja tällä hetkellä opinnäytetyön aiheen löytäminen on tärkeässä roolissa. Ensi viikolla kuulen tuomiota yhdestä paikasta ja sieltä tuleva toimeksianto olisi supermielenkiintoinen, sillä saisin yhdistettyä kaksi omaa juttuani. Opintoihin liittyy vielä toinenkin juttu, mutta sitä en ehkä vielä uskalla jinksata näin julkisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti