lauantai 4. helmikuuta 2017

Jos pyydät johonki oon takuulla siellä


Eilen suunnattiin hallille ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Agilitytauosta muodostui loppuen lopuksi neljän kuukauden mittainen mietintätauko, joten Käämin innostus oli käsinkosketeltavaa hallin pihassa. Tauko on tehnyt kuitenkin maltille erittäin hyvää ja hallin pihalla kelpie ei ollut innosta ilmaan lähtevä ilmapallo, vaan mukava treenikaveri.

Viikon treenirata oli ehditty purkaa meitä ennen, joten keskityttiin ihan vain keppitreeneihin ja muutamaan hyppykuvioon. Erinomainen mahdollisuus päästä harjoittelemaan niitä välistävetoja ja -työntöjä, jotka Käämille on toistaiseksi aika vaikeita. Käämi tosin kommentoi siihen malliin, että luultavasti ongelma on ohjaajassa eikä koirassa.

Kepit jäivät ennen taukoa pahasti kesken, mutta muistissa oli edes hieman. Oikoi ja hyppi muutaman ohjurin yli aluksi, mutta paransi selvästi loppua kohden. Pidettiin ihan lyhyenä treeninä. Ohjaajaa ahdistaa, että osaako opettaa koko keppejä oikein ja niin, että niistä ei tule ihan hirveän hitaita. Hallin vaihto on edessä maaliskuussa ja siellä olisi tarjolla kujakepit. Voi siis olla, että jätetään keppiprojekti odottamaan sinne asti ja vaihdetaan opetustyyliä.

Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä paluu treenikentille. Hyvin kulkee ja mielentila on rauhoittunut todella paljon. Meitä ennen oli treenaamassa muutama muu koira ja mentiin halliin niin, että Käämi näki nämä koirat. Ei mitään kiihtymisongelmaa, loistojuttu!

Agilitytreeneissä ei kauaa mennyt, joten hyödynnettiin tyhjää kenttää ja tehtiin muutama rallytokojuttu ns. jäähdyttelyksi. Oli sen verram kuitenkin lentoon lähdössä, että tehtiin vain muutama helppo juttu ja suunnattiin jäähdyttelylenkille.

Edellisessä postauksessa höpöttelin omia juttuja, joten viitataan nyt niihinkin. Opinnäytetyö on saanut vihreää valoa ja on tällä hetkellä ideointivaiheessa. Sen lisäksi itse sain harjoittelupaikan, joka jatkuu syksyyn asti ja toivottavasti siitäkin vielä eteenpäin. Pääsen laittamaan hieman rahaa sivuun ja suunnittelemaan pientä ulkomaan vaellusreissua luultavasti ensi vuodelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti