keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Niin kuin ne toiset, tasapainoiset, osaa mä olla en

Nyt on kyllä huippufiilis!

Tämän viikon viikkotreeneissä oli ihan eri koira kuin parina aikaisempana. Kadonnut treeniflow alkaa väläytellä taas merkkiä itsestään. Voi Käämi ♥

Meillä oli vielä tälläkin viikolla kahden koiran ryhmä, joten pystyttiin taas pureutumaan kunnolla lähtöongelmaan. Käämi on selkeästi hoksannut tämän asian ja sen, että on kannattavaa tulla lähtöihin. Ensimmäisellä vuorolla teki todella hyvin ja malttoi ottaa namin ennen hyppyä. Kesti myös istumaankorjauksia sekä radan reunalla ollutta häiriötä! Ainoastaan treenin lopussa väsyneenä reagoi muutaman kerran, mutta tuli kummallakin kerralla pois lähes heti.


Ensimmäinen ratapätkä meni todella hyvin ja ohjaajakin oli kartalla. Käämi teki todella makeat kontaktit puomille ja puomin joustoa ei enää varo ollenkaan. Nopea ja täsmällinen suoritus. Kääntyy ja kokoaa itsensä todella hyvin.

Tauolla Käämi oli viime viikkoon verrattuna todella rauhallinen. Kyllähän se vähän tempoi ja huusi, mutta pystyi myös odottamaan hiljaa ja pitämään kontaktia yllä pitkiäkin aikoja. Eihän se vielä rento ole ja kuluttaa itseään tyhmällä hösöämisellä, mutta selkeästi parempaa kohti menossa koko aika. Jäähdyttelylenkin jälkeen meni autolle todella fiksusti ja sai superpalkat siitä.

Toinen vuoro alkoi sillä, että Käämi teki rengasta. Ongelmana on ollut, että se paukauttaa mennessään renkaan rikki tai menee ali. Alkoi kuitenkin pikkuhiljaa tekemään paremmin ja paremmin. Käämi myös tarjosi paljon lähtöasentoja, ihanin.

Toiselle ratapätkälle sai tehdä muutaman toiston lähtöön, mutta ei meinannut malttaa ottaa koutsilta namia ennen hyppyä. Tähän kun saatiin onnistuminen, niin sai tehdä rataa sitten lentävillä lähdöillä. Käämi luultavasti laittaa hakuun uutta ohjaajaa, sillä en meinannut viedä sitä loppuun asti takaakiertoa sen jälkeen, kun kelpie oli tömähtänyt päin. Sivuttaiset hypyt on selkeästi meille vielä vaikeita, ja itseasiassa tiedostankin tämän jutun. Toivotaan, että niitä tulevilla viikoilla on treeniradoilla.

Ensi viikon Käämi viettää kaksin kepon kanssa, joten agilitytreenit jäävät välistä. Hieman pelottaa, kuinka tälle fiilikselle sitten parin viikon päästä käy, mutta eiköhän Käämi hanskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti