maanantai 20. maaliskuuta 2017

Irrotessaan telineistä, laittaa silmät kii


Käytiin Käämin kanssa tänään ohitustreeneissä, jota järjestetään silloin tällöin nuorille koirille. Käämi on lenkkeillyt koko talven pääosin irti, joten lähdettiin tänne kun kerrankin asian muistin. Ohitukset ovat yleensä vaihtelevia, välillä ohittaa rähiseviä koiria ilman mitään hölmöilyjä, välillä haluaisi mennä moikkaamaan ja välillä haukkuu mennessään. Ei kuitenkaan varsinaisesti mikään remmirähjä.

Paikalla oli kymmenkunta koiraa ja pyörittiin tunti toria ristiin rastiin. Olin laittanut Käämille etuvetovaljaat hillitsemään vetämistä ja sehän ei kelpielle todellakaan sopinut, sillä pakkopäästäkovaa! Tästä syystä Käämi komensi haukkumalla mua useampaankin otteeseen, mutta yhdellekään koiralle se ei varsinaisesti haukkunut. Ohitukset sujuivat erittäin hyvin ja ainoastaan yhden ryykäsyn kelpie olisi tehnyt paikallaan ollessaan oman auton vieressä. Käämistä taisi olla aika kummallinen iltalenkki.

Kotipihalla se otti seitsemän vapautusta autosta, ennen kuin lopetti haukkumisen ja naapurien koirien luokse kauhomisen. Sattumalta naapuritalosta tuli kaksi eri koirakkoa parkkipaikalle juuri samaan aikaan, joten Käämistä siisteintä koskaan. Jälleen lähinnä komennushaukkua mua kohtaan sekä muutama kauhominen luokse. Lopulta sieltä autosta tultiin siivosti pihalle ilman oman äänen rakastamista.

Kaiken kaikkiaan ihan hyvät fiilikset jäi! Varsinkin, kun itse olin aamulla saanut kaksi eri migreenikohtausta, joten pelkäsin treenien jäävän kokonaan väliin. Onneksi olo koheni iltapäivän mittaan ja päästiin käymään, nyt vaan piakoin toivomaan uutta samanlaista.

Järjettömän suuret pahoittelut muuten niille kaikille kommentoijille, joiden kommentteja en ole julkaissut moneen kuukauteen! En ollut osannut etsiä itse kommentteja yhtään uuden editorin myötä, joten olin ajatellut, ettei meille kukaan ole kommentoinutkaan. Teille on nyt vastattu ja toivottavasti jatkossa jaksatte vielä kommentoida! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti