tiistai 27. kesäkuuta 2017

En aio käyttää kenkii ennen elokuuta


V-A-U!

Juhannuksena ei käyty ajamassa jälkeä, joten käytiin tänään tuulen hellittäessä edes hetkeksi. Satoi ja tuuli kyllä edelleen, mutta onneksi vähemmän.

Tallasin jäljen todella kivaan maastoon, jossa oli korkeuseroja ja erilaista pohjaa. Pituutta jäljellä noin 100-120 metriä. Tein jäljen loppupuolelle kulman oikealle, joka ei ihan 90 astetta täyttänyt, mutta aika lähelle. Uutta haastetta siis Käämille, toistaiseksi ollaan tehty vain suoria tai hieman kaartavia jälkiä. Jälki sai vanhentua 30 minuuttia ja sillä välillä Käämi kävi rallittamassa suo-ojassa sydämensä kyllyydestä, hullu.

Jäljelle lähti todella mukava treenikaveri. Se meni juuri niin kuin haluankin menevän, rauhallisesti ja tarkasti. Ei tarvinnut kertaakaan jarrutella, joten sai vain nauttia kyydistä. Ensimmäinen purkki oli suhteellisen lähellä aloituspistettä ja Käämi ilmaisi sen maahanmenolla ilman erillistä käskyä erittäin tarkasti, ihan älyttömän hyvä. Käämi eteni erinomaisesti jäljen päällä, tietysti märkä maasto on vähän erilainen kuin kuiva.

Jatkoi toiselle purkille ilman erillistä kehoitusta eli viime jälkeen verrattuna tämä oli todella hyvä ja mitään haahuilua ei tullut missään vaiheessa. Toinen purkki oli aika lähellä ensimmäistä, yritin rikkoa vähän kaavoja. Kolmanteen olikin sitten matkaa ja se oli kulman jälkeen vielä vähän matkaa eteenpäin. Kulmalle ei ollut mitään apuja, mutta niin se vaan selvitti sen ongelmitta. Aivan superkelpie, sai hirmuisot palkat tästä suorituksesta.

Hieno Käämi! Viikonloppuna leireillään, joten tällä suorituksella on kiva lähteä.

Tavoitteeseenkin päästiin, kesäkuun jäljet 4/4, jipii! (+ yksi uusinta).
Ja tämä oli muuten meidän 200 teksti Lähtölupa pillillä -blogiin, hyvä karma ilmeisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti