sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Matkamies Ähtärissä


Pääsiäisen kunniaksi suunnattiin auton keula kohti Ähtäriä pitkänäperjantaina.

Käämi pääsi mukaan, sillä varasin Hotelli Mesikämmenestä yhden yön. Todella huoleton ja mukava matkakaveri, josta voi olla todella ylpeä! Viereiseen huoneeseen nimittäin sattui pienestäkin rasahduksesta haukkumaan ruvenneet koirat, joille Käämi ei lotkauttanut korviaankaan. Ihana!

Ähtärireissuun kuului tietenkin pandatalossa vierailu. Pyry oli selvästi aktiivisempi ja tallusteli ulkona useampaankin otteeseen, parhaimmillaan viiden metrin päässä! Lumikin kävi pihalla näyttämässä muutamat pandajoogat, mutta suuntasi pian nauttimaan bambuateriaa. Pandatalosta jäi todella positiiviset fiilikset, sillä pleksiä tai verkkoaitaa on hyvin minimaalisesti, joten pandat on mahdollista nähdä ilman näköesteitä. Pääsiäisestä huolimatta meidän vierailun aikana ei ollut hirveää ruuhkaa.

Todella mukava reissu! Eläintarhan asukit olivat näin kevään korvilla todella aktiivisella tuulella, joten ehdottomasti parhain aika vierailla. Ainoastaan hirvet ja lumileopardit lepäilivät paikoillaan, ahmakin heräsi sopivasti meidän aikana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti