sunnuntai 11. heinäkuuta 2021

Mut on tuonu tänne jokin muukin kun tuuli

Helteestä huolimatta eilen oli ihan meidän päivä!

Suunta oli aikaisin aamulla nosekokeisiin ja olen hurjan ylpeä Käämi-kelpiestä. Tasaisen varmaa sekä kaunista suorittamista läpi kokeen unohtamatta erittäin tarkkoja ilmaisuja. On tehnyt kevään harjoitukset tehtävänsä.

Meidän tulokseksi pamahti täydet 100 pistettä ajalla 1:54,2, joka oikeutti vielä 1. sijaan kokonaistuloksissa sekä ajoneuvoetsinnässä.

Ulkoetsintä - Moikattiin alussa ajanottajaa, mutta hienosti lähti jatkamaan töitä. Vähän hätkähti alueella ollutta patsasta sekä tarkasti rimaseinää jonkin aikaa. Haju oli sadevesirännissä, josta todella kauniilla ilmaisulla löytö. Oli itseasiassa toiseksi nopein.

Ajoneuvoetsintä - Tässä meillä kävi itseasiassa aika tuuri, oltiin tiistaina tehty vastaavanlaisella piilolla harjoitukset. Hieman jännitti, hyppääkö ajoneuvoja vasten, mutta ei ollut ajatuksenakaan. Varma ilmaisu. Supersupersuper!

Sisäetsintä - Tauon jälkeen suunnattiin sisälle, oli vähän ehkä väsynyt jo helteestä ja odottelusta. Todella kivasti lähti tekemään töitä, haisteli naulakkoon jätettyä haalaria. Meinasin nostaa käden vähän hätäisesti naulakon keskellä, mutta maltoin mieleni. Löytö ei nimittäin jäänyt epäselväksi kun tarkensi naulakon ja seinän väliin. Tässäkin oli toiseksi nopein!

Laatikkoetsintä - Pieni häiriö tuomarista ja ajanotosta, mutta lähti kuitenkin hyvin tekemään etsintää. Tässä tuntui ensimmäistä kertaa, että riittääköhän aika. Riitti kuitenkin ihan hyvin, oli kahdeksaksi nopein. Ei käynyt yhdellä laatikolla lainkaan, mutta en myöskään ehtinyt pyytämään laatikolle, kun jo oli kääntynyt ympäri ja tehnyt ilmaisun. Tuli aika isot tuuletukset etsinnän jälkeen.

Kehuja tuli rauhoittumisesta, vauhdikkuudesta sekä ilmaisuista. Käämi haukkui jonkin verran, kun vaihdoin hihnaa liinaan, mutta etsintäalueille lähti kuitenkin todella hyvällä mielentilalla ja ajatuksella. Ihan superhieno. Nyt meillä on yksi 100 pisteen tulos plakkarissa.

SuperKäämii!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti