keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Pimahtamisvaiheessa

Tällä hetkellä pentu pyörii aika nonstoppina mielessä. On nimipohdintaa ja treenipaikkapohdintaa sekä netti-ikkunashoppailua. Tämä  sarjakuva kiteyttää kyllä aika loistavasti tätä tämänhetkistä tilannetta ;) Onneksi tähän mennessä taloon tulleet tavarat on olleet ilmaisia.

Ihan näillä näppäimillä lyödään viimeisiä asioita lukkoon. Ensi viikolla ollaan jo paljon viisaampia. Täytyy vaan uskoa, että onni kantaa vielä tästäkin eteenpäin. Tähän mennessä kasvattajan kanssa ollaan löydetty ihan hyvä yhteinen sävel ja muutenkin asiat menneet suht näppärästi :)

Kuten mainitsin treenipaikkapohdinnasta. En tiedä jatkanko enää vanhassa seurassa, ei tee mieli antaa jos ei saakaan. Haluaisin treenata ilman ryhmäpaikkaa, mutta vähemmällä talkoovelvoitteella. Yksityistuntien maksaminen ei pidemmän päälle myöskään kannata, vaikka karsisi treenit joka toiseen viikkoon. No, katsotaan, ei tässä vielä pitkään aikaan ole treenikentille asiaa. Toinen vaihtoehto on tuplata ja lähteä kisaamaan rotuyhdistyksen nimissä. Opintolainahan oli koirajuttuja varten, eikö ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti