tiistai 22. syyskuuta 2015

No jos sitä meiltä kysytään, hautaan asti hauskaa pidetään

Kelpie sai viime viikolla sohvan ja se on ilmeisesti erittäin hyvä ostos omistajalta. Käämistä onkin tullut nyt kerrostalokyttä, onneksi hiljainen sellainen (kielletään asiasta kyllä). Sängylle kelpie ei pääse eikä toistaiseksi ole edes yrittänyt, aamulla voi nuolaista varpaasta.

Omistaja tarvitsee Ikea-reissun, jotta sohvalle saataisiin vähän sisutukseen sopivampi päällinen

Käytiin viime sunnuntainakin mätsärissä ja tällä kertaa kelpie olikin vähän aivottomampi. Saatiin kuitenkin kullanarvoista treeniä oman vuoron odottelun kannalta, sillä isoja pentuja oli yli 30. Ei moitittavaa tässä, Käämi oli tosi fiksusti. Välillä halusi syöksyillä jonkun luokse, mutta toimi käskyistä ja jätti myös ison osan asioista itse rauhaan.

Kehään mennessä Käämi sitten käyttäytyikin niin, ettei ole koskaan nähnytkään julkista paikkaa. Se ei suostunut millään kulkemaan fiksusti vasemmalla, saatika sitten seisomaan. Tuomari oli maailman ihaninta ja voi hyvää päivää. Saatiin tästä huolimatta punainen. Omistajaa hävetti, sitten nauratti.

Punaisten kehässä kelpie käyttäytyi sitten pari ensimmäistä kierrosta jopa hyvin ja malttoi seistä, joten meidät poimittiin jatkoon! Kyllähän se kelpien käyttäytyminen oli hieman, että roikun sun taskussa -tyylistä. Finaalikierroksella ei sitten enää maltti pitänyt ja kelpie esitti kaikki kenguruloikkansa. Kelpie piti hauskaa koko rahalla ja onneksi muakin lopuksi vaan nauratti.

Kelpiellä on nyt havaittavissa taas pientä perseilykautta ja omistajan hermorakenne on aina välillä aika kovilla. Kyllä se pääasiassa käyttäytyy, mutta joissakin asioissa sitten pitää olla niin tyhmää apinaa, ettei mitään rajaa.

Käämi sai myös uuden Hurtta Lifeguard Dazzle -pannan, jotta ainakaan toinen meistä ei jää auton alle. Omistaja tykkää, pankkitili ei.

Ja voi vitsi, kelpie painaa jo 12.2kg! :O


3 kommenttia:

 1. Onpas se jo iso, Lilo painaa 13kg :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huihui! :D Kääpiökelpie tuntuu menevän aika monista ohi tällä hetkellä, toivottavasti olisi vain varhaiskypsä eikä jättiläinen :D

   Poista
 2. Linalla on samanlainen panta! Sopii tosi hyvin :)

  VastaaPoista