perjantai 25. syyskuuta 2015

Sä oot mulle kaikki kaikessa

Käytiin keskiviikkona kahdella yhteislenkillä Satamassa ja kummallakin kerralla Herra Kelpien oli aivan pakko perseillä ensimmäiset kymmenen minuuttia. Käämi osaa käyttäytyä hihnassa, mutta ilmeisesti toiset on vaan niin siistiii!!!!, että on pakko olla aivoton apina.


Treenattiin vähän ennen toista lenkkiä häiriössä ja täytyy nyt myöntää, että ei olla sellaista oikein tehty... Tästä huolimatta Käämi oli vaan, että tässä tehdään töitä ja ketään muuta ei ole olemassa. Saatiin myös hieman lelupalkkausta toimimaan tokossa, helposti nimittäin kyttäilee ja hölmöilee, jos lelun kanssa tehdään.

2on2off:iin ollaan saatu mukaan mun oma liike ja pidennetty mun välimatkaa lankkuun. Tekee todella hyvin. Mitään muuta agiin viittaavaa ei olla oikein tehty, hieman jotakin pohjustuksia ohjauksiin. Ensi viikosta lähtien tosiaan päästäisiin jo hallille.

Omistaja on tässä onnistunut hankkimaan jonkun minkälie flunssan, joten katsotaan, miten kelpie asiaan suhtautuu. Käämi kestää kyllä päiviä, jolloin ei tehdä erityisemmin mitään, mutta omistajan on kivempi katsoa nukkuvaa pentua.

Furminator saapui tänään ja tukkaa tuntui irtoavan ihan älyttömästi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti