torstai 29. lokakuuta 2015

Kennelpäivä


Käytiin viime lauantaina Porvoossa kennelpäivillä, joista tuli ennemminkin pentuetapaaminen :D Kuudesta viisi oli päässyt paikalle ja lisänä oli sitten muutama vanhempi kelpie. Tosi mukava päivä kaikkien kanssa ja pennuillakin taisi olla todella hauskaa :)

Meille oltiin annettu aktiviteetiksi rallytokoa sekä noseworkia. Käämi oli aika muissa maailmoissa. Rallytokossa se malttoi kyllä tehdä, mutta ohjaaja mokaili itse. Ei se ihan parhaintaan siinäkään näyttänyt, mutta kuitenkin enemmän mitä noseworkissa.

Pidettiin ennen noseworkia tauko ja en tiedä mitä ihmettä kelpie oli touhuillut sillä aikaa. Nyt oli ihan mahdotonta keskittyä yhtään mihinkään, muutama asia saatiin hajupurkin kanssa onnistumaan, mutta muuten olikin väsynyt teinimutanttininjakelpie taas vauhdissansa.

Tällä hetkellä toimii nimittäin kaikki muut asiat hihnassa, paitsi suurin osa muista koirista. Ei ollut tämäkään poikkeus ja sain jo pikkuisen asiaan jotain tolkkuakin.

Pennut päästettiin vielä loppuleikeille ja en tiedä mitä ihmettä pennun jalalle kävi, mutta jonkin aikaa Käämi käveli ontuen. En vieläkään tiedä, että mikä siellä kolahti vai kolahtiko mikään ja ylihysterisoin, mutta mutta...

Tällä viikolla kelpielle on mm. opetettu vahingossa tassun antaminen. Huitoi tänään menemään jalallaan ja onneksi oli kerrankin ihminen hereillä merkatakseen asian ilman mitään varsinaista koulutustuokiota. Pari kertaa piti lamppu saada uudestaan syttymään ennen kuin se sitä tarjosi kunnolla, mutta tällä hetkellä se pelkästään hutkii omistajaa tassullaan... :D Ja huomenna kutsuu Pohjois-Karjala.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti