tiistai 20. lokakuuta 2015

Olen nuori, dorka ja tyhmän viilee


Käämi oli päivähoidossa äitilläni sunnuntai-illasta maanantai-iltaan, kun kävin itse tuolla Itämeren toisella puolen. Oli vissiin hyödyntänyt hoitajan kelpiekokemattomuutta ja sikaillut vähän sitä sun tätä :D Pieni ero toisistamme teki kuitenkin ihan hyvää, sillä kelpie on tänään osannut jopa käyttäytyä


Käytiin myös meidän päivälenkin ohella vihdoin mun vanhalla koululla pohjustamassa vähän keinua sillä lasten kiikkulaudalla. Vähän taas kelpietä hirvitti, mutta ei kertaakaan hypännyt pois laskevalta laudalta ja annoin parin kokeilun jälkeen laudan mennä alas jo kelpien omalla painolla.

Sitten tehtiin muutama tokojuttu. Joku on käynyt opettamassa tuon pennun seuraamaan, sehän oli jo aika hieno lyhyellä pätkällä ilman imuttamista. Huppista. Pitäisi varmaan luottaa ja alkaa tekemään enemmän. Kokeiltiin uutena juttuna myös liikkeestä maahanmenoa ja lamppu alkoi pikkuhiljaa kelpien aivoissa syttyä, että kun sanotaan maahan, niin silloin käydään heti eikä lasketella montaa metriä lähemmäs.

Nyt me aletaan lomailla :)
Postauksen kuvat lauantailta, kun nähtiin Ellaa ja Elviä. Viimeiset neljä kuvaa on Ellan ottamia, superkiitos! :) 

Myönnän, joskus pelottaa :D

Sen voisi varmaan opettaa olemaan yhteiskuvissa :D Elvin mielipide harvinaisen selvä: "Typerä kakara!"

1 kommentti:

  1. Nyt vasta löysin tällaisen blogin, pöyristyttävää pimittämistä! :D No ei tosissaan - ihana lukea pentuodotuksesta ja pentuonnesta näin jälkikäteenkin. Toivottavasti pääsen tapaamaan tyypin joskus ihan livenäkin ja varmaan pääsenkin viimeistään kisakentillä :)

    VastaaPoista