keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Muistan ku ekan kerran nähtiin

© Teemu T.

Aika on mennyt ihan todella nopeasti, sillä tänään Käämi on asustanut mun luona 4 kuukautta ja puolentoista viikon päästä Käämi täyttää 6 kk! Tässä postauksessa on osittain kertausta vanhaan, mutta pieni koonti ennen uusia tuulia ;)

Tällä hetkellä Käämi on suurinpiirtein 48 cm korkea. Pari senttiä kun saisi lisää, niin sitten omistaja voisi lopettaa murehtemisen. Kelpie on kuitenkin kasvatellut ihan kivasti jalkojaan tässä viime viikkojen aikana, joten eiköhän ne puuttuvat sieltä tule :)

Muuhun yleiseen höpinään menee myös kaikkien hampaiden vaihtuminen ilman apukeinoja sekä sisäsiisteys! Jälkimmäinen juttu on superhyvä, joten ehkä saan jouluun mennessä tuotua matot lattioille. Nyt ei vielä uskalla, kun ei tiedä miten hyvin matonkulma oikein kelpielle maistuu. Toistaiseksi kuitenkaan ei ole mitään irtainta tuhottu, välillä maisteltu paitoja, mutta en niistäkään ole reikiä löytänyt.

Meidän blogihiljaisuus on oikeastaan johtunut siitä, että mulla on tällä hetkellä noin sata ja yksi projektitehtävää tulilla. Luennoilla istutaan vähintään 6 tuntista päivää, joten ihan hirveästi ei ylimääräistä aikaa käsiin jää. Ensi viikolla mulla alkaa perjantaivapaat jouluun saakka, joten jospa saataisiin pikkuhiljaa jotakin treenattua ihan ajatuksen kanssa eikä pelkästään siinä sivussa.


Teini-ikä on kyllä kolkutellut ovea nyt tällä viikolla ihan urakalla. Irtiollessa kelpiellä on vielä korvat tallella, mutta hihnassa käskyjä kyseenalaistetaan jonkin verran. Autojen kyttääminen on kuitenkin jäänyt melkein kokonaan pois ja ihmisistä mennään pääasiassa fiksusti ohi, mutta toisten koirien kanssa on vähän enemmän vaihtelua.

Tokon kanssa omistajalla on tullut taas se perinteinen ahdistus ja oikeastaan ei tehdä sivulletuloja enempää. Palaillaan tämän lajin pariin ehkä sitten, kun päästään tästä teini-iästä vähän enemmän yli ja kelpien asenne ei ole tämmöiseen "tylsään" lajiin tyyliä haista ämmä v***u, tehdään agilityä koska siinä saa MENNÄ!

Agilityhallilla ei olla käyty sen ensimmäisen kerran jälkeen. Tälle kuulle on kuitenkin vähän enemmän suunnitelmia asian suhteen ja aina sitä hallia ei tarvitse. Pitäisi nyt vaan keretä ennen kuin tulee jotkut lumet. Tämän asian kanssa palailen sitten, kun aletaan treenata ihan ajatuksella. Ollaan vahvistettu hyvin paljon 2on2off:ia ja lisätty mukaan myös puun tmv. kiertäminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti