torstai 21. huhtikuuta 2016

Mä huudan seo mororo, sä lasket yy kaa koo koo koo

Tämä kuu on kohta melkein ohi ja eipä näemmä hirveän aktiivisia olla blogin puolella oltu.


Käämi täytti tässä kuussa sen 11 kuukautta ja virallinen potrettikuva saatiin vasta tämän viikon alussa. Näyttelyharjoitukset on ainakin tutussa ympäristössä tuottaneet tulosta, joten hyvillä mielillä voidaan huomisaamuna suunnistaa Narvaan. Hieman jännittää!

Lähiaikoina ei olla varsinaisesti treenattu kunnolla muuta kuin tänne jo puretut kerrat. Näyttelyseisomisia melkein jokaisella lenkillä nopeasti ja lyhyinä harjoituksina, mutta agilitykentällä ei olla pääsiäisen jälkeen käyty ollenkaan. Käydään kuitenkin tänään ja ensi viikolla äitin treenipaikalla, sitten pitää keksiä jotakin muuta... Tokoa ollaan jopa tehty ja vielä sellaisessa häiriössä, että en olisi heti uskonut kelpien siihen kykenevän niin vähäisillä harjoittelukerroilla.

Käämi teki keskiviikkona irti urheilukentällä, jossa häiriötä oli niin pyöräilevien lapsien, kentän läpi kulkevien ihmisten kuin autojen muodossa. Hyvä että edes vilkaisi! Seuraa omaan makuun todella kivasti, vähän tosin nyt jostain syystä seilasi paikan kanssa. En tiedä miltä se toisaalle näyttää, mutta kiva maku kuitenkin jäi. Lisäksi tehtiin myös hieman kaukokäskyjä, etäisyyden kasvaessa kelpie sinkoaa herkästi eteenpäin ohjaajan luokse. Otettiin lähinnä kartoituksen vuoksi. Viimeiseksi Käämi teki muutaman eteenmenon kepille, sen ajatus alkaa olemaan jo hanskassa ilman etupalkkaakin. Tietysti suoruutta pitäisi vielä saada.

Alla Kepon ottama rakennekuva. Käämi alkaa jo näyttää omaankin silmään sopusuhtaiselta eikä hirvittävältä tankilta. Jos se seisoo viikonloppuna yhtä hyvin kehässä, niin voin olla ylpeä. Jos ei, niin harjoitellaan sitten lisää. Hihna ja ketju on väärällä puolella, kun kelpiellä oli hivenen liikaa energiaa alussa. Muissa kuvissa se seisoi hieman takajalat alla, joten pitää siihen kiinnittää huomiota. Hauska sattuma muuten kuvauspäivältä, oltiin juuri hypätty autosta ulos kun parkkikselta asteli minulle kaksi tuntematonta kelpietä. "Kuinka suuri todennäköisyys on törmätä heti kelpieeseen?", noh, täällä aika suuri.

Palaillaan agilityn parissa huomenissa luultavasti sieltä Viron puolelta ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti