sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Jonkun on näytettävä mallia


Tänään treffattiin Veeraa ja kelpiepoikia näyttelytreenien merkeissä. Kentälle yllättäen tulikin aika paljon häiriötä, mutta kyllä Käämi alkaa jo väläytellä ihan hienoja seisomisia ja keskittymisiä. Teki kauempana koiria rapsutelemaan tulleista lapsista ja sai katsoa, jos seisoi paikallaan. Heti, kun huomio siirtyi muhun, niin palkka naamaan.

Taitaa näyttelyremmi kulkea tästä lähtien jokaisella lenkillä mukana ja tehdään ihan pieniä pätkiä. Toivotaan, että tuottaa tulosta, onhan tässä kaksi viikkoa melkein aikaa. Näyttelyaikataulut tuli ja meidän autokunnan jäsenet on ainoita rotunsa edustajia, joten eipä hirveää skabaa päästä käymään. Muutenkin näyttely vaikuttaa aika pieneltä, kun suurin rotu oli 27 koiraa.

Käytiin pellolla vielä juoksuttamassa koiria ja näillä tyypeillä on kyllä niin hauskaa keskenään. Tyypit tulevat toimeen ilman mitään ongelmia, tietty Käämi saa välillä ihan asiasta palautetta Donilta, ja saa saadakin. Käämi kun ei millään malttaisi jättää idoliaan välillä rauhaan. Nähtiin tällä peltoreissulla ojassa sukeltelemassa ollut sammakko, jänis ja sorsia. Käämi olisi mieluusti lähtenyt sorsastamaan, mutta tuli tosi fiksusti pois.

Doni, I am coming!!
Wiihii!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti