torstai 7. huhtikuuta 2016

Jos oon irti oot tukikohta

Maastokausi 2016 korkattu esineruututreeneillä ja olihan sillä Käämillä vielä ajatusta asiasta!


Esineruutuja tehtiin viime syksynä ehkä kolmisen kertaa, joten hirveän suuria odotuksia ei tämän päivän treeneille ole ollut. Ollaan treenattu kyllä nostokäskyä ja sitä, että esineet tuodaan käteen asti eikä jätetä matkalle, mutta muuten esineruutuun liittyvien asioiden on annettu olla.

Käämi hoksasi idean heti ensimmäisellä lähetyksellä ja upposi ihan takarajalle asti todella nätisti. Metsässä oli nyt ihan tuntemattomia esineitä, kun aikaisemmin ollaan tehty omilla leluilla. Hieman se siellä pyöriskeli, että mitä täällä muka on, mutta kulki koko ajan ihan nenä auki ja ajatus mukana. Metsästä nousi yksi vieras lelu, lapanen sekä pipo, mutta aika paljon apua sai antaa ja yksi esine taisi palautua ainoastaan käteen saakka. Nosti kuitenkin hurjan nätisti, joten kriteeriä lähdetään nostamaan, kun näitä löytöjä vierailla esineillä on enemmän alla.Välissä pidettiin tauko ja Käämi pääsi tekemään vielä toisen setin. Sieltä ei meinannut tulla millään mitään, mutta nenä taasen matkassa. Käytiin yhdessä hakemassa sitten käteen asti yksi puolimatkaan jäänyt esine ja lopetettiin siihen. Oma lelu kyllä tuodaan käteen asti, joten eiköhän sieltä ne esineetkin tule.

Käytiin loppurallatuksilla Riskin ja Donin kanssa. Käämi oli onnessaan, kun eilenkin käytiin peltorallattelulenkillä yhdessä. Hieman on patoutunutta energiaa kelpiellä, onneksi taisi nämä aktiviteetit nyt väsyttää tehokkaasti. Pitää toivoa, ettei olla napattu punkkeja kovin montaa matkaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti