keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Sä saat mut tekemään asioita joita muut ei saa

Viime lauantaina miitattiin yhtä Käämin veljistä sekä toista siskoa agilitytreenien merkeissä. Oli hauskaa huomata, että sisaruskatras on kyllä hyvin toistensa kaltaisia ja samanlaisia piirteitä löytyy hyvin paljon niin luonteesta kuin ulkonäöstä. Tunnistaa kyllä, kun vastaan tulee.

Käämin kanssa tehtiin ratapätkää, jolle saatiin vähän takaaleikkaustreeniä. Ei oikeastaan mitään ihmeempää sanottavaa, kääntyy oikeaan suuntaan ja vauhdilla. Muutaman kerran jouduin tosin näyttämään seuraavan hypyn lähempää. Videota olisi, mutta YouTube antoi minuutteja yli 300 ja en ole oman nettini ääressä pariin päivään.Madallettiin myös puomia, kun sen kanssa on ollut niitä ongelmia. Matalana ei mitään ongelmaa, kuten arvata saattaa. Stoppaa todella hienosti 2on2off:iin kontaktipinnalle, tosin fokusta pitäisi oikeasti saada sinne eteen. Pitää yrittää päästä oikeasti korkeussäädettävissä olevalle puomille tekemään niitä treenejä ja tiputtaa koko esteen kokoa.

Sunnuntaina suunnattiin Imatran KV -näyttelyyn. Sisänäyttelyt ei ole kyllä mun juttu sitten pätkääkään, joten Narvan reissun jälkeen jättäydytään sellaisista geimeistä luultavasti pois määrittelemättömäksi ajaksi. Häkkikäyttäytyminen oli Käämillä erinomaista, vähän se siellä kitisi oman kehän jälkeen, mutta muuten oli hiljaa! Navigointi sen sijaan ulko-ovilta hallin toiseen päätyyn oli tuskaisaa ja kelpiellä korvia pyöreät nolla.

© Anne V.

Tuomarina meillä oli Dagmar Klein ja hän saa minulta kyllä kaikki kehut! Todella positiivinen ja iloinen tuomari, joka on ystävällinen koirille. Käämi heitti yksilöarvostelussa näyttelykehään selälleen ja riemastui tuomaritädistä todella paljon. Juu, tässä tää mun ei-missään-koskaan-käynyt. Saatu arvostelu on kyllä taas ihan koiran näköinen.
Correct type. Correct construction of the head. Correct stop and ears. Correct typical bones. Topline should be more level. Correct angulation. Nice temperament. Needs more ringtraining. 
JUK EH3 
Harmittaa taas niin paljon, että Käämi on kehän ulkopuolella ihan erilainen. Aluksi oli ajatus, että kasvattaja olisi vienyt Käämin kehään, mutta koira päätti fokusoitua hyvin vahvasti ilmeisesti mun taustajoukkoihin, joten vaihdettiin lennosta esittäjää. Mätsärikehässä se käyttäytyi kyllä, mutta virallisissa koira taitaa reagoida aika vahvasti mun omaan jännittämiseen ja silloin ne korvat häviävät. En tiedä, pitää yrittää saada joku zen-moodi itselle kehään ja tehotreeni kehäkäyttäytymiseen ennen Narvan reissua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti