perjantai 29. huhtikuuta 2016

Saan korkojen kera sen minkä suhun sijotan

Agility jää nyt mitä luultavammin tauolle ainakin elokuuhun asti ja keskitytään kesän ajan maastolajeihin. Tietysti seuraillaan mahdollisia irtovuoroja ja käydään niillä, jos sattuu sopimaan. Harkitaan kyllä, että haettaisiinko syksylle ryhmäpaikkaa.

Eilinen ratapohja osoittautui aika haastavaksi treeniä suunnitellessa, joten päädyttiin treenaamaan itseasiassa vaikeinta osuutta koko radasta. Saatiin kätevästi sama treeni kummallekin puolelle ja vasempi näytti olevan koiralle sekä ohjaajalle helpompi.

Käämi selvästi oli lukitsemassa tuota vinottain olevaa hyppyä, mutta meni ohi joko mun liikkeen tai kehujen seurauksena. Siitä näki, että este on lukittu, mutta se ei kuitenkaan päätynyt hyppäämään sitä ensimmäisellä, toisella tai kolmannellakaan kerralla. Vasempi puoli onnistui kerran näyttämisen avulla, jonka jälkeen myös oikeaan puoleen syttyi lamppu. Oli kyllä todella vaikea treeni pienelle kelpielle, sen myönnän. Irtosi vasemmalta puolelta putkeen tosi helposti, hups.

Liike jatkui siis valkoisilla numeroilla "ylöspäin", mutta en ohjannut Käämiä putkikulmaan, joten en sitä jatkorataa sinne hahmotellut.


Narvan reissun tuliaisina saatiin vähän ärhäkämpi korvatulehdus ja keskitytään nyt sen parantelemiseen. Ilmeisesti mullekin on tarttunut joku kesäflunssa, kun nenä vuotaa jatkuvasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti