maanantai 18. heinäkuuta 2016

Kertoimia vastaan mut on luotu skabaa

Sunnuntaina käytiin ottamassa vähän tokokuvia, kun sellaisia olen toivonut. Näki hyvin, että vaikka fiilis on Käämillä todella kiva, niin kehitettävää kyllä löytyy. Onneksi ollaan muuttamassa elokuun alusta näiden nurmialueiden luokse, niin toivottavasti löytyy intoa ihan eri tavalla kun pääsee ulko-ovesta melkein heti treenaamaan. Nurmialueita on enemmänkin ja häiriötä niin ihmisten kuin autojen muodossa.


Aloitettiin Käämin bravuurilla eli liikkeestä maahan. Menee maahan samantien ja voisin väittää, että olisi ihan koekelpoinen tämän liikkeen osalta. Kuvamateriaalista näkyi hyvin, että Käämi jää tuijottamaan mun perään todella tiiviisti. Perusasentoa on ennakoinut jonkun verran, joten se olisi hienosäätöä vaativa. On tehnyt satunnaisesti myös istumisia ja seisomisia, joista istumiset onnistuu paremmin. Ajatusta kuitenkin on jo hieman seisomisenkin suhteen!


Lipsahdettiin vähän myös rallytokon puolelle, mutta tietysti ihan hyvää treeniä eteentulon suhteen! Kuvamateriaalista kävi ilmi, että voisi hyvin tulla takaakin sivulle. Näyttää siltä, että ei tekisi hirveää kaarrosta ja varmasti paremmin löytäisi paikkansa. Osaa kummatkin tavat kyllä, hienosäätöä vailla suoraan kiepsahtaen. Eteentulot joskus vinoja ja kaukana, joskus taasen tiiviitä. Hienosäätöä vaille siis nekin ja vauhdinottoa vaille. Ollaan tehty välillä muutamasta metristä, mutta kovempaa vauhtia ei olla otettu mukaan. Luoksetulo siis vähän enemmänkin hiontaa vaille.

 

Seuraamisen kanssa oli hyvä fiilis ennen kuin kurkkasin kuvia ja totesin, että näemmä tiiviyden kanssa saadaankin sitten seuraavaksi alkaa tehdä töitä. Paikan pitää muuten tosi hyvin, välillä saattaa olla hieman kujalla lähdössä. Tekniikkaa siis tekemään, toivottavasti fiilis pysyy samana. Kontaktia Käämi pitää erinomaisesti. Perusasennot saattavat olla vinoja, mutta tekee ne kyllä samantien kun liike pysähtyy. Hidasta seuruuta ja juosten seuruuta ollaan tehty vain vähän samoin käännöksiä. Tässä olisi siis työmaata ihan urakalla. Rallytokoon olisi kuitenkin ihan passeli jo nyt, osaa seurata myös oikealla ja vaihtaa puolia.

Kaukokäskyjä tehtiin aavistuksen myös. Ei kestä välimatkaa, jolloin liikkuu paljonkin. Läheltä tekee hyvin. Teki viime talvena erinomaisia kaukokäskyjä, nyt näemmä unohtuneet tehokkaasti. Maahanmenot toimii kyllä kaukaakin, mutta istumaan nousut ovat hankalia. Seisomista ei olla vielä edes yritetty, se on niin hukassa koiralla vielä muutenkin. Tätähän ei tosin alossa edes tarvitsisi vielä. Kaukoja varten siis suunnitelmaa kehiin ja siitä työstämään.

Työsarkaa löytyy lisäksi myös noutoesineen pitämisestä ja paikkamakuusta. Paikkamakuuta en ole edes alkanut työstää vielä häiriössä, tekee kyllä kotona "paikkamakuita" esim. ruokaa odottaessaan. Ei kuitenkaan aktiivista ajatusta koko liikkeestä, joten isoin työ tulee tässä. Häiriö pelottaa jo valmiiksi... Noutoesineen pitäminen taasen, noh. Irrotuskäsky toimii ainakin, mutta kapula saattaa lähteä kelpien kanssa omille teilleen (paha kapula!!) tai sitten kelpie pureskelee sitä hieman (paha kelpie!!). Olisi kuitenkin helposti viilattavissa kuntoon. Hypyn kanssa luulen, että ei tule olemaan ongelmia. Palkattomuudesta ja pitemmistä liikesarjoista puhutaan sitten, kun ollaan siihen valmiita.

Tänäänkin jatkettiin samalla kun etsittiin pokémoneja. Käämi teki tällä kertaa hihnassa, kun muitakin oli liikkeellä enemmän, ja hienosti tekikin! Sunnuntaina se karkasi kerran valokuvaajan luo, mutta muuten sieti häiriön, ja tänään se ei edes vilkaissutkaan! Mentiin kahden ihmisen ohi läheltä, kun sattuivat seisomaan hyvällä paikalla. Erinomainen Käämi, tekee luultavasti erittäin hyvää häiriönsietokyvylle.

Ja loppuun kysymys; miten tämä on mahdollista?! Puff the magic Kelpie.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti