torstai 14. heinäkuuta 2016

Ku sä kastut nii kesä kyllä kuivaa


Viikon huomio: kelpie on kontaktihullu.

Puomikammo on jäänyt taakse, keinua Käämi käy paukuttamassa itse ja vastoin kaikkia odotuksia, se kiipesi A-esteelle ilman mitään ongelmia. A-estettä tosin ei olla vielä edes otettu oppiin, mutta Käämi päätti kokeilla sitä itse.

Tällä viikolla ollaan kahdesti käyty hallilla ja tehty ihan lyhyet pätkät opetellen uusia esteitä. Käämi tutustui matalaan renkaaseen, muuriin, pussiin sekä pituuteen. Pussin kanssa ei mitään ongelmia, Käämi totesi hirveän hauskaksi jutuksi. Muuri, rengas sekä pituus olivat medikoirille sopivat, joten niissäkään ei mitään ongelmia. Onpahan kokeiltu. Kaksi pientä hyppy-putki -kuviota sai tehdä, mutta ei ihmeemmin.

Hoksasin tuossa vähän aika sitten, että paikkakunnalta löytyy koiraurheiluhieroja. Sunnuntain kisojen jälkeen Käämin selkä tuntui keskeltä hieman kuumalta ja jumiutuneelta, niin päätin kysellä aikaa tälle viikolle. Muita ns. oireita oli tassujen nuoleskelu ja takapään venyttelemättä jättäminen. Aika saatiin tälle päivälle ja hyvä, että mentiin!

Käämin ensimmäinen hierontakerta meni todella hyvin ja vahvisti kyllä sitä ajatusta, että kyllä vaan rauhoittunut ihan älyttömästi. Kaksi kertaa keksi ponkaista ylös, mutta muuten antoi käsitellä todella kauniisti. Hieroja ei löytänyt etuosasta jumeja, mutta takaosasta löytyi juurikin keskiluun harjanteen sekä lonkkien luota pientä jumia, joista itseasiassa Käämi hieman piippasi. LTV -lausunnon jälkeen osasin tätä jo vähän odottaakin, joten tullaan käymään jatkossakin. Käämi sai kehuja hyvistä takapään lihaksista ja rotutyypistä. Hieno tyyppi!

Tällä viikolla tapahtui myös asioita, jotka saivat ajattelemaan elämän hetkellisyyttä. Täytyy muistaa elää jokainen päivä täysillä ja tarttua tilaisuuksiin, kun niitä tulee. Hirveästi voimia asianosaisille, nämä kulkevat vierellä joka päivä kaikesta huolimatta.

1 kommentti:

  1. "Tällä viikolla tapahtui myös asioita, jotka saivat ajattelemaan elämän hetkellisyyttä. Täytyy muistaa elää jokainen päivä täysillä ja tarttua tilaisuuksiin, kun niitä tulee." Juuri näin.

    VastaaPoista