torstai 21. heinäkuuta 2016

Lasken onnen ovesta sisään, pyydän olemaan pitkään


Alkuviikko on ollutkin suhteellisen aktiivinen.

Agilitykentällä ollaan käyty tällä viikolla kaksi kertaa, mutta pidetty treenit hyvin lyhyinä. Molemmilla kerroilla ollaan tehty pieni ratapätkä ja sen jälkeen siirrytty treenaamaan puomia yksittäisenä.

Ratapätkissä oli muutama tiukempi mutka ja irtoamista. Tiistaina sai hieman tehdä töitä sen eteen, että kelpie luki takaaleikkauksen hypylle, mutta tänään tätä ongelmaa ei ollut. Lukitsi hypyn hyvin ja kääntyi joka ainoalla kerralla oikeaan suuntaan ilman epäröintiä.  Kääntyy myös tiukahkoja käännöksiä erinomaisesti, ysihypylle pyöräytin tarkoituksella pitemmän kautta ympäri.


Puomin kanssa tehtiin 2on2off -treeniä ilman vauhtia niin, että viskelin nakin palasia eteen ja Käämin piti odotella lupaa. Suoruutta pitäisi saada, sillä jos jään itse jälkeen, niin kelpie kääntyy muhun päin. Helpotetaan siis tehtävää. Parit vauhtipuomitkin Käämi sai tehdä, mutta juoksin itse reilusti eteen. Aika hyvällä mallilla! Näyttäisi myös osuvan ylösmenolla kontaktipinnalle itsestään, mutta pidetään silmällä.

Keskiviikkona ei ollut harrasteita, mutta käytiin mökillä viettämässä erittäin tuulinen päivä. Käämi sai kahlata ja uida mielin määrin. Käytiin myös mökkiteitä pitkin pienellä lenkillä, mutta muuten vain oltiin. Oli aika väsynyttä koiraa, vaikka mitään ei tehty. Napsin muutamia kuvia ja tykkään kyllä Käämin päästä hurjasti. Isäänsä ja isänsä sukuun tullut.

Huominen ja lauantai aiotaan pitää aika iisiä, kun kilometrejä on lisäksi kertynyt jonkin verran tuon erään villityksen myötä. Koiran kanssa on kuitenkin niin kiva lähteä pitemmälle lenkille, kun virtaa löytyy miten pitkälle vaan. Sunnuntaina lähdetään kennelvaellukselle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti