maanantai 17. lokakuuta 2016

Mä nostin kytkimen, ja lähin hakemaan


Käämi pääsi tekemään kaksi kolmen esineen esineruutua.

Alue oli hieman ryteikköä, mutta kuitenkin ihan helposti kuljettavaa. Alue arviolta 10 metriä kertaa 10 metriä. Tallattiin alue yhdessä kepon kanssa ja annoin hänelle esineet piilotettavaksi, niin en päässyt kunnolla auttamaan Käämiä.

Ensimmäisellä ruudulla Käämi löysi kaksi ensimmäistä esinettä varsin helposti. Jos en ihan väärin muista, niin nosti ensin lelun ja sen jälkeen hanskan. Etsi nenä auki ja vauhdilla, mutta kolmas esine oli hieman hankalassa paikassa. Jouduin siihen pyytämään apua ja käytiin yhdessä nostamassa se piilosta. Hieman iski kelpiellä epäusko siihen, että metsästä oikeasti voi vielä jotakin löytyä.

Toiselle ruudulle vaihdettiin toinen lelu pallon tilalle. Lähti vauhdilla taas, mutta ajatus mukana. Hanska jäi vähän puolitiehen, mutta riensi nostamaan kettulelun takakulmasta. Oikein loistava! Kettulelu tuli käteen asti. Kolmannesta oikein näki, miten äkkäsi hajun, ja toi tosi nätisti käteen. Nosti vielä sen matkalle jääneen hanskankin, kun pyydettiin.

Oikein hyvät esineruudut siis! Pitää alkaa kehitellä vähän haastavampia esineitä, kun lelut ja hanskat nousevat aika näppärästi. Malttaa nykyisin odottaa hyvin alueen tallaamista, mitä nyt muutaman kerran haukkui. Hiljenee käskystä kuitenkin. Lähtöpaikkaan menee aikamoisella kiireellä, mutta ei yritäkään rynniä ennen luvan saantia. Malttaa myös esineen löytämisen jälkeen pysytellä lähistöllä ennen uutta "nosta" -käskyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti