tiistai 14. maaliskuuta 2017

No se menee kuinka menee, turha jarrua kuluttaa


Pieniä työtapaturmia, kelpiellä taitaa olla vakaa aikomus saada mut sairaslomalle.

Käytiin sunnuntaina treenaamassa pelkkiä lähtöjä Käämin kanssa. Hallissa ei ollut ratapohjaa, joten otin ainoastaan kaksi siivekettä meidän apuvälineiksi ilman rimaa. Olin varustautunut KeHun verkkopallon kanssa näihin treeneihin, jotta saisin vähän vaihdeltua palkkatapoja. Erittäin onnistunut valinta, kohta tiedätte miksi.

Lähdöt onnistuivat loistavasti, muutaman kerran valahti maahan. Kävelin ja mutkittelin siivekkeiden läpi useampaakin kertaan palkaten Käämin aina välissä namilla. Kesti todella hyvin aloillaan ja omaan silmään ihan ajatuksen kanssa. Loppuun palkkasin aina lelulla, välillä omalle paikalleen, välillä taakse ja välillä siivekkeistä läpi.

Treenien loppupuolella Käämi oli saanut tuon verkkopallon itselleen ja olin jo ehtinyt kääntyä toisaalle miettimään seuraavaa lähtöpaikkaa. Kuinkas sitten kävikään, Käämi onnistui jotenkin pompauttamaan verkkopallon niin, että se otti samalla etuhampaillaan kiinni mun toisesta pakarasta! Ainakin toivon, että siinä välissä oli myös se verkkopallo ja kyseessä tähtäysmoka. Voin sanoa, että kyllä muuten tuntui ja tuntuu edelleen, vaikka housut ja iho kestivätkin ehjinä. Todellinen pain in the ass.

Pikkuisen aikaa itseäni keräilleenä otettiin vielä muutamat lähtötreenit, Käämi sai juosta puomin muutaman kerran läpi todella hienoin kontaktein sekä kerran A-esteen. A-esteellehän ei ole mitään opetettu, joten tyhmä veto, mutta halusin kokeilla sen jälkeen, kun Käämi kävi tekemässä sen alastulon kontaktialueelle hienot 2on2offit omatoimisesti. Kyllähän se sen läpijuoksi hiljentämättä ja (luultavasti tuurilla) osui molemmille kontaktialueille. Pitää siis ottaa oikeasti treenirepertuaariin tämäkin este. Toisen puomin se kävi tekemässä tämän jälkeen ja kuunteli hyvin stoppikäskyt kontaktille, joten toivotaan, että puomille ei läpijuoksuja jatkossa tule.

Työtapaturmat jatkuivat tänään, kun leikin lomassa Käämi tuli mun nenään ja huuleen komean rutsahduksen saattelemana. Voin sanoa, että sattui kyllä ihan kiitettävästi, mutta onneksi kyseessä taisi olla vain kova tälli eikä nenämurtuma...

Huomenna ryhmätreeneihin, toivotaan, että sunnuntai tuotti tulosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti