torstai 20. huhtikuuta 2017

Toit takas sen valon jota ennen sua peittelinEilen käytiin agitreeneissä ja vaikka Käämi olikin ennen treenejä hieman villi ja vallaton, niin silti se oli radalla ihan hallittavissa.

Rata oli yksinkertainen ja lähettiin sillä asenteella, että nyt mennään täysiä. Käämi otti tosi napakan puomin kontaktin läpi treenien, vaikka saikin lähteä lentävällä lähdöllä ja kerätä vauhtia. Irrotin kakkosputkelle, jotta sain otettua sen kolmosen takaa selkeämmin haltuun. Nelosputki löytyi mustakeltaisesta väristään huolimatta varsin näppärästi.

Vitoshypylle kariutui ensimmäinen yritys, sillä ohjaaja ei muistanut mihin jatkaa... Kuten ratapiirroksesta huomaa, niin yhtään loogisempaa jatkohyppyä ei voisi enää olla. Uudella vauhdilla päästiin siitä eteenpäin, Käämi luki hyvin kutosputkelle tekemäni takaaleikkauksen ja löytyi oikeasta suunnasta okserille.

Keinu oli jokseenkin murheenkryyni eikä todellakaan niin vahva, mitä puomi on. Tajusin tosin, että eihän se ole tehnytkään Smartin keinua, ilmankos. Sain sen kuitenkin kestämään kontaktilla, kun vähän aikaa oli asiasta neuvoteltu. Rata olisi oikeasti jatkunut kepeille ja siitä putkeen, mutta koska este on edelleen rikki, niin tehtiin pituuden ja takaakierron kautta. Pituus oli hyvä, mutta sitten tuli ongelmaksi, että vapautin Käämin ihan liian aikaisin keinulta, jolloin se ei kyllä mennyt mitenkään päin takaakiertoon ohjaajan varpaiden sojottaessa minne sattuu. Se kun saatiin kuntoon, niin Käämi pakotti ohjaajan tekemään kymppihypylle persjätön. Se ei nimittäin tullut alkuperäiseen ohjaukseen kuin kerran, jonka jälkeen hakeutui itse vasemmalle puolelle.

Putkelta se kääntyi hyvin hypylle, vaikka epäilin ensin kaartavan puolet hallista. Sen jälkeen tuo viimeinen takaakierto ei meinannut löytyä millään... Ei taidettu saada sitä kertaakaan onnistumaan putkelta tultaessa. Rata olisi jatkunut vielä, mutta en ollut opetellut sitä loppuun. Käämi tarvitsisi paljon paremman kartalla olevan ohjaajan.

Kaiken kaikkiaan hyvän mielen treenit ja Käämi oli jäähyttelylenkillä ihan liki. Se myös hengasi hallin oven ulkopuolella haukkumatta ja sinkoilematta, kun käskysanana oli "jätä" kaikkien Käämin mielestä höpönhöpökatso -käskyjen sijasta. Pitää käyttää enemmänkin, sehän oli jopa mukava! En tiedä, miksen ole aikaisemmin tätä hoksannut, vaan yrittänyt kaikki muut käskyt läpi.

Käämi ei tiedäkään, mitä kesä tuokaan tullessaan. Ilmoittauduin nimittäin jäljentekokurssille sekä jälkileirille! Kauhistuttaa jo nyt, mutta toivottavasti näistä saisi vinkit tähänkin harrastukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti