tiistai 8. elokuuta 2017

On kuuma, vaik' ulkona ilta viilenee


Viime viikon lopulla päätettiin suunnata Käämin kanssa extempore-reissulle kohti Keski-Suomea. Käytiin kotiuttamassa nimittäin yksi kauan pohdittu hankinta.

Ei me nyt ihan vain tuota varten Jyväskylään lähdetty, sillä käytiin Veeran ja Riskin luona visiitillä. Pojat pääsivät lenkille metsään ja jipii! Mun kelpie ei mennyt syömään yhtäkkiä metsässä vastaantullutta marjanpoimijaa. Loistavaa, kerrankin sai olla ylpeä. Loppumatkastakin tuli kävelijät suoraan vastaan ja niitäkään ei moikattu, toivoa siis on.

Käytiin ennen kotiinlähtöä Naissaaressa jäätelöllä ja voi Käämi, ekaksi sulun ylityksellä löi jarrut pohjaan ja sen jälkeen rappusilla. Kevyt 23kg kantaa... Vähän turhaa ääntä jostakin syystä oli kelpiellä, mutta kyllä se onneksi rauhoittui olemaan hiljaakin. Kotimatkalle kun päästiin, niin eiköhän se satanut sitten kaatamalla...

Sunnuntaina käytiin sitten testireissulla luontopolulla ja myönnetään, teki mieli kääntyä takaisin kotiin kun taas tuli matkalla kaatamalla vettä. Onneksi luontopolulla selvittiin kuivin jaloin ja sain testailla mun uusinta objektiivihankintaa! Ihan en vielä kerennyt kunnolla asiaan paneutua, mutta jotakin pientä kuitenkin. Loistava ostos!

Luontopolulta pois tultiin toista reittiä ja käytiin tekemässä varsin pikainen jälki, joka ei kyllä kauaa ehtinyt sateessa vanheta. Onpahan nyt kuitenkin taas säänkestävyyttä testattu, hyvin ilmaisi märästä maasta huolimatta. Yksi välipurkki jäi, mutta meni kyllä jäljen päällä hyvin. Aavistuksen liikaa vauhtia, mutta kuitenkin onnistunut jälki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti